Gdzie znajdują sie te pendrivy

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Gdzie znajdują sie te pendrivy

Postprzez polak1878 w 02 Gru 2012, 22:22

Witam, mam zamiar znaleźć wszyskie pendrivy ale nie wiem gdzie one się znajdują:
Bagna:
-Hamulec wylotowy do pistoletu maszynowego
Kordon:
-Elektroniczny stabilizator strzelb
-Wywarzanie mechanizmu
-Mechanizm pneumatyczny do strzelb
Dolina mroku:
-Informacje na temat luf karabinów snajperskich
-hamulec wylotowy do karabinów snajperskich
Instytu badawczy "Agroprom (Powinnośc)
-Wyważanie mechanizmu broni maszynowej
-Hamulec wylotowy do broni maszynowej
-System odprowadzania gazów z broni maszynowej
Instytu badawczy "Agroprom" (Stalkerzy)
-Mechanim pneumatyczny do strzelb bojowych
-Hamulec wylotowy do pistoletu
-Modyfikacja lufy pistoletu
Jak widać troche się tego uzbierało :) z góry dzięki za zainteresowanie :wódka:
polak1878
Kot

Dołączenie: 28 Paź 2012, 17:47
Ostatnio był: 28 Mar 2013, 15:22
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Walker P9m
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Gdzie znajdują sie te pendrivy

Postprzez helsing w 02 Gru 2012, 22:39

To nie takie proste, żeby je "zobaczyc" na mapie i w schowku musisz znależć informacje o schowku albo automatycznie czasami losowo przeszukując zabite ciała albo kupując namiary u barmanów lub sprzedawców, dużo ciekawych pedndrajwów informacji o schowkach można kupić od kolesia co go ratujesz od psow na wschodniej części wysypiska, nie znalazęlm prawidłowośći co by lekalizacja pendrajwa wiązała się z konkretnym zabitym cialem kolesia
helsing
Kot

Dołączenie: 20 Gru 2011, 01:18
Ostatnio był: 17 Lis 2013, 15:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez Gro3a w 03 Gru 2012, 15:43

Informacje o schowkach o których wspomniał mój przedmówca, możesz kupić głównie u handlarzy w prawie wszystkich lokacjach. Wyjątkiem jest osoba na strzelnicy, w bazie Powinności znajdującej się w Agropromie ;)
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 19:22
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez polak1878 w 03 Gru 2012, 19:04

Jest to obojętne czy kupie informacje od barmana czy handlarza? ostatnio kupiłem info. na temat schowku od barmana i był to zwykły schowek z ammo. i apteczkami :/
Widziałem jeszcze jeden pendraiv w tunelu w Kordonie, ale nie mogłem go dzwignąć z powodu bug-a, słyszałem że dzięki jakiemuś modowi moża go podnieść ale nie wiem jak on się nazywa.....
polak1878
Kot

Dołączenie: 28 Paź 2012, 17:47
Ostatnio był: 28 Mar 2013, 15:22
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Walker P9m

Postprzez Gro3a w 03 Gru 2012, 20:50

W każdej lokacji znajduje się"obozowy" handlarz u którego możesz kupić informacje o różnych schowkach. Żeby dowiedzieć się co jest w schowku, masz opcje dialogu typu: "a co tam właściwie jest" i handlarz Ci odpowiada. np: "pendrive z danymi XXXXX". Oczywiście nie zawsze handlarz ma nic do zaoferowania na temat interesujących nas informacji i musisz "kupić" zawartość jakiegoś schowka. Wtedy może pojawić się interesujący nas schowek, lecz niektóre informacje na temat pendrive-ów są dość drogie. Z resztą znajdziesz informacje o pendrivach TU: viewtopic.php?f=26&t=3642
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 19:22
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Pangia w 06 Gru 2012, 23:16

polak1878 napisał(a):Witam, mam zamiar znaleźć wszyskie pendrivy ale nie wiem gdzie one się znajdują:
Bagna:
-Hamulec wylotowy do pistoletu maszynowego
Kordon:
-Elektroniczny stabilizator strzelb
-Wywarzanie mechanizmu
-Mechanizm pneumatyczny do strzelb
Dolina mroku:
-Informacje na temat luf karabinów snajperskich
-hamulec wylotowy do karabinów snajperskich
Instytu badawczy "Agroprom (Powinnośc)
-Wyważanie mechanizmu broni maszynowej
-Hamulec wylotowy do broni maszynowej
-System odprowadzania gazów z broni maszynowej
Instytu badawczy "Agroprom" (Stalkerzy)
-Mechanim pneumatyczny do strzelb bojowych
-Hamulec wylotowy do pistoletu
-Modyfikacja lufy pistoletu
Jak widać troche się tego uzbierało :) z góry dzięki za zainteresowanie :wódka:

Bagna: 2 peny dostajesz z zadań, trzeciego musisz znaleźć w schowku (info od Zwinniaka za 800 rubli)
Kordon: 1 pena ma generał w obozowisku na południowy wschód od bazy stalkerów (zdobędziesz go, robiąc zadania fabularne), 1 wyciągasz ze schowka (info od Sziłowa za 1000 rubli), 3 jest zbugowany i w niezmodowanej grze go nie dostaniesz (potencjalnie info wykupujesz od Włóczęgi, kolesia z 1. pobocznego zadania od Wilka, ale on nigdy ci o schowku nie powie - koszt 800 rubli)
Wysypisko: info o 2 penach wykupujesz od Borowa/Zęba/Garina/Wasiana (oba za 1500 rubli), trzeciego znajdziesz w miejscu zasadzki bandytów (misja "Dogoń Kła")
Dolina Mroku: info o 2 penach bierzesz od Gandzi (oba po 2k rubli), trzeciego dostajesz od Czekowa za eliminację najemników z fabryki (poboczne zadanie)
Agroprom - stalkerzy: info o jednym penie wykupujesz od Kryłowa, pozostałe 2 leżą w schowkach na Wysypisku (info albo od Borowa, albo od Zęba, albo od Garina, albo od Wasiana - dowolnie, ceny w okolicach 1k rubli)
Agroprom - Powinność: info o jednym wykupujesz od Zwaginstewa (tego, co prowadzi strzelnicę) za 4k rubli, info o drugim też od niego, ale za 5k rubli, zaś trzeciego otrzymasz w nagrodę za zrobienie jedynej pobocznej misji dla Hermita (? - tak się nazywa w angielskiej wersji, w każdym bądź razie chodzi o samotnika siedzącego pod bazą stalkerów w Agropromie).

Zawsze zastanawiałem się, dlaczego nikt nie zrobił takiego tutka, gdzie jakiego pendrive'a znaleźć.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 16 gości