polak1878 napisał(a):Witam, mam zamiar znaleźć wszyskie pendrivy ale nie wiem gdzie one się znajdują:
Bagna:
-Hamulec wylotowy do pistoletu maszynowego
Kordon:
-Elektroniczny stabilizator strzelb
-Wywarzanie mechanizmu
-Mechanizm pneumatyczny do strzelb
Dolina mroku:
-Informacje na temat luf karabinów snajperskich
-hamulec wylotowy do karabinów snajperskich
Instytu badawczy "Agroprom (Powinnośc)
-Wyważanie mechanizmu broni maszynowej
-Hamulec wylotowy do broni maszynowej
-System odprowadzania gazów z broni maszynowej
Instytu badawczy "Agroprom" (Stalkerzy)
-Mechanim pneumatyczny do strzelb bojowych
-Hamulec wylotowy do pistoletu
-Modyfikacja lufy pistoletu
Jak widać troche się tego uzbierało
z góry dzięki za zainteresowanie
Bagna: 2 peny dostajesz z zadań, trzeciego musisz znaleźć w schowku (info od Zwinniaka za 800 rubli)
Kordon: 1 pena ma generał w obozowisku na południowy wschód od bazy stalkerów (zdobędziesz go, robiąc zadania fabularne), 1 wyciągasz ze schowka (info od Sziłowa za 1000 rubli), 3 jest zbugowany i w niezmodowanej grze go nie dostaniesz (potencjalnie info wykupujesz od Włóczęgi, kolesia z 1. pobocznego zadania od Wilka, ale on nigdy ci o schowku nie powie - koszt 800 rubli)
Wysypisko: info o 2 penach wykupujesz od Borowa/Zęba/Garina/Wasiana (oba za 1500 rubli), trzeciego znajdziesz w miejscu zasadzki bandytów (misja "Dogoń Kła")
Dolina Mroku: info o 2 penach bierzesz od Gandzi (oba po 2k rubli), trzeciego dostajesz od Czekowa za eliminację najemników z fabryki (poboczne zadanie)
Agroprom - stalkerzy: info o jednym penie wykupujesz od Kryłowa, pozostałe 2 leżą w schowkach na Wysypisku (info albo od Borowa, albo od Zęba, albo od Garina, albo od Wasiana - dowolnie, ceny w okolicach 1k rubli)
Agroprom - Powinność: info o jednym wykupujesz od Zwaginstewa (tego, co prowadzi strzelnicę) za 4k rubli, info o drugim też od niego, ale za 5k rubli, zaś trzeciego otrzymasz w nagrodę za zrobienie jedynej pobocznej misji dla Hermita (? - tak się nazywa w angielskiej wersji, w każdym bądź razie chodzi o samotnika siedzącego pod bazą stalkerów w Agropromie).
Zawsze zastanawiałem się, dlaczego nikt nie zrobił takiego tutka, gdzie jakiego pendrive'a znaleźć.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!