Czy Lewus musi przeżyć?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Czy Lewus musi przeżyć?

Postprzez djcycu w 29 Sie 2012, 00:59

Tak jak w tytule... Czy Lewus musi przeżyć w trakcie wyłączania/włączania zaworu w fabryce? Zginął mi w trakcie tej misji ale zadanie powiodło się. Dostałem zadanie pójścia do Czerwonego Lasu ale postanowiłem wrócić do Sacharowa. Zacząłem rozmowę a ten mi wyjechał z tekstem "Idź do Lewusa, czeka na ciebie". Czy gdyby Lewus przeżył osiągnął bym coś jeszcze prócz zaliczonego zadania? Nie chcę pochopnie znów próbować bo gram na modzie Shoker Mod. AI zombie jest tam dość dobrze podkręcone i utrzymanie Lewusa przy życiu było by nie lada wyzwaniem.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Re: Czy Lewus musi przeżyć?

Postprzez Pijawol w 29 Sie 2012, 07:43

Lewus nie musi przeżyć. Jak przeżyje to nie dostajesz z tego powodu żadnych profitów.
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: Wczoraj, 18:18
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez djcycu w 29 Sie 2012, 12:48

Ok, dzięki. Tylko tyle chciałem wiedzieć :P Zapomniało mi się jak grałem w CS ostatni raz bo było to chyba z rok temu jak nie więcej... Do tego nie doszedłem wtedy do Jantaru bo spotkała mnie awaria kompa i format C :D W razie czego temat można zamknąć i usunąć bo wątpię by ktoś był tu jeszcze czymś zainteresowany :P

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez kondotierfred w 30 Sie 2012, 19:58

Zaskoczyło mnie to, że udało Ci się wrócić do Sacharowa. Po przeskoczeniu drugiego muru, nigdy nie miałem możliwości powrotu. Lewus z ekipą znikali po podaniu mi informacji że gotowe i komunikatu Sacharowa o Striełoku. Byli w stanie wspiąć się po gołym murze. Nawet ci, którzy wracali od zaworu.Od tej pory ( w kilku grach zrobiłem kilka różnych rozwiązań) musiałem z zombiakami borykać się sam. Albo długa walka, aby je wystrzelać, najlepiej siedząc w rurze z prawej strony tej dużej hali ( a dla zabawy można pobiegać i postrzelać na całym terenie w prawo od zaworu ), albo bieg do teleportu z palcem na apteczkach. W tym przypadku szkoda walczyć z zombimi. Chyba że, stanie na drodze.Tylko szybki bieg do teleportu i przeskok, bo dopadnie Cię nowa fala emisji psionicznej.

Za ten post kondotierfred otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative CzechovWolny.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Postprzez djcycu w 30 Sie 2012, 23:01

Jak zombie zbliżą się przy ostatniej sekundzie zbyt blisko to pieprznie nas emisja ale gdy się uda ostrzelać zombiaki to przynajmniej zakończymy zadanie.

Mod wybitnie kapryśny z powodu bugów fabularnych ale te bugi łatwo się eliminuje... Po pierwsze, najpierw robimy zadania fabularne na lokacji do spodu a potem dopiero ganiamy po lokacji. Inaczej skończy się tak jak u mnie... Zero spawnu najemników w Dolinie Mroku przy wejściu do X18... W tym momencie dodatkowe zadanie dla Wolności się nie zalicza tylko anuluje i niestety nie otrzymujemy reputacji, pendrive no i mamy full niezadowolenia :P

Po prostu pamiętajmy robić zadania fabularne od razu... Potem eksploracja mapki. Bug się nie przenosi na inne lokacje. Dzieje się to tylko na danej lokacji.

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez MateuszLOK w 27 Sty 2013, 14:27

Witam!
Chłopaki mam WIELKI problem z emisją... Stalkerzy stoją już na dachu, mam ich osłaniać. Wcześniej emisja zabijała mnie co chwilę więc myślałem, że jest to wina kombinezonu;( Kupiłem więc za ciężko zarobione pieniądze kombinezon, ma chyba 20pkt. odp. na emisję ale nic mi to nie pomogło. Stoję na dachu, osłaniam, wcinam apteczki i za min. DEAD!!! CO ROBIĆ?
Awatar użytkownika
MateuszLOK
Kot

Dołączenie: 27 Sty 2013, 14:22
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:31
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez KSU w 27 Sty 2013, 15:41

Żaden kombinezon nie uchroni cie przed śmiercią w trakcie emisji. Wczytaj autosave i od nowa rób Jantar, a jeśli to nie pomoże to wczytaj zapis z wcześniejszej lokacji i dopiero przejdź na Jantar.
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 12:05
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez LECH w 27 Sty 2013, 15:51

Jak tam sobie stoję na tym balkoniku to jest niemożliwe dla mnie zabijanie zombiaków, które nadchodzą z trzech stron.
I właśnie Lewus tam za kazdym razem ginie(nie ma egzoszkieletu :o ). Reszta po misji zakończonej sukcesem idzie do jednego z obozów stalkerów w jantarze i tam se siedzą i siedzą... ;) Idę sobie do Sacharowa a ten mi ciągle wylatuje z tym ''idź do Lewusa...'' to jest koszmar! A tak w ogóle dlaczego wy używacie apteczek? Gracie na ekspercie czy co?!
Mi kulebiak i płomień/oko w zupełnosci wystarcza.
Ostatnio edytowany przez LECH, 01 Sie 2013, 13:34, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
LECH
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 20:40
Ostatnio był: Wczoraj, 19:15
Miejscowość: Jarocin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 10

Postprzez MateuszLOK w 27 Sty 2013, 16:53