Problem z dodatkowymi zadaniami

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z dodatkowymi zadaniami

Postprzez Pangia w 27 Maj 2012, 11:00

Na początek to się przywitam jako, iż to mój pierwszy post na tym forum.

Przejdźmy do rzeczy: jak każdy wie, od osobnika oznaczonego na mapce w lewym górnym rogu taką jakby obwódką można czasami dostać jakieś zadanie (na każdą lokację jest kilka tych zadań). Problem polega na tym, że mogę mieć tylko jedno takie zadanie. No i tu jest problem, bo chciałem zrobić parę bonusowych zadań dla bandytów (jak ostatnio tak zrobiłem, to w podziemiach Agropromu mogłem sobie spokojnie przejść, bo bandyci byli neutralni), a zostało mi do zrobienia zadanie z "Trofiejnym AKM 47-2", którego wolałbym sobie (z wiadomych przyczyn) zachować. Więc pytanie brzmi: czy jest jakiś mod, który pozwoli na otrzymanie więcej niż jednego zadania dodatkowego, czy muszę się wrócić do bazy stalkerów w Kordonie i ubić zleceniodawcę (o ile to nie spowoduje, że AKM wyparuje z mojego ekwipunku)?

EDIT: Heh... Po prostu Stalker nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Zostawiłem broń w skrzynce w bazie Wolności koło wujka Jara, a gdy już zbierałem się do utraty ekwipunku z misją "Dogoń Kła", wywaliło mi, że zadanie się nie powiodło. Wracam, a tam AKM sobie spokojnie leży i czeka na dogodny moment do użycia. Choć trochę się, przyznam, zdziwiłem, bo w końcu stalker, który mi zlecił to zadanie siedział cały czas w bazie w Kordonie (i w dodatku, o ile pamiętam, miał na sobie egzoszkielet, więc nie był kandydatem do szybkiej śmierci). Tak czy siak problemu już nie ma. Wybaczcie za bałagan. Życzę miłego dnia. :)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Reklamy Google

Re: Problem z dodatkowymi zadaniami

Postprzez echelon w 27 Maj 2012, 21:42

od osobnika oznaczonego na mapce w lewym górnym rogu taką jakby obwódką można czasami dostać jakieś zadanie (na każdą lokację jest kilka tych zadań).

I z tym różnie bywa. Ostatnio robiłem fabułę w Dolinie Mroku, obleciałem wszystkich z obwódką i nikt niczego dla mnie nie miał.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości