Problem z uprawnieniami administratora

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z uprawnieniami administratora

Postprzez Mocin w 23 Maj 2011, 00:27

Witam

Przejrzałem FAQ i wiem, że istnieje podobny temat dotyczący Windows 7, a ja mam Windows XP. Jeśli powinienem napisać w tamtym temacie to przepraszam.

Mój problem polega na tym, iż wyświetla mi się błąd o treści: "Bieżące konto użytkownika nie posiada uprawnień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora".

Tylko, że ja jestem zalogowany jako administrator.

Przed tym błędem wyskakuje komunikat, że te sterowniki Tages wymagają instalacji i czy chcę kontynuować. Gdy kliknę "Nie" to wyskakuje ten błąd co wyżej.

Czytałem o tym problemie, ale wszyscy którzy mają/mieli ten problem używają Windows 7, a ja mam XP i nie wiem czy coś mi się nie skaszani, jeśli zainstaluję je na XP.
Mocin
Kot

Dołączenie: 23 Maj 2011, 00:08
Ostatnio był: 23 Maj 2011, 00:28
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z uprawnieniami administratora

Postprzez scigacz1975 w 23 Maj 2011, 01:41

Nigdy na XP nie miałem tego problemu ale możesz spróbować poszukać tutaj http://forum.windowsmx.pl/modyfikacja-windows.html zwłaszcza w zakładce z tweakami
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 11 Lis 2024, 01:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07, svt48 oraz 18 gości