wolność

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

wolność

Postprzez smoller w 23 Sty 2011, 20:42

Witam.

Pogrywam sobie już któryś raz w CS, (raz przeszedłem - teraz wojny frakcji) jednak nigdy nie dołączałem do wolności ( powinność, stalkerzy było nawet do bandziorów mi się udało raz dostać ) i chciałem się do nich dołączyć, po wykonaniu zadań (tych co się zbiegają z głównymi zadaniami).

poważanie mam na max żółte a "Czesiek" mówi, że teraz mnie nie przyjmie.... i że się odezwie.

coś trzeba zrobić czego nie zrobiłem ??? nie wiem wpaść do powinności i trochę ich wytępić? czy jak ??
Awatar użytkownika
smoller
Kot

Dołączenie: 23 Gru 2010, 00:16
Ostatnio był: 02 Paź 2011, 20:49
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: wolność

Postprzez SVDstriker w 23 Sty 2011, 20:45

Dołączyć będziesz mógł po misji dla Powinności w podziemiach Agropromu. Czyli jak wykonasz misję z podziemiami to idź do Doliny Mroku to cię przyjmą. Ja też dziś dołączyłem i Powinność rozczaskałem :E Niedawno nagrodę dostałem.
Image
Awatar użytkownika
SVDstriker
Tropiciel

Dołączenie: 15 Lis 2010, 11:37
Ostatnio był: 15 Cze 2012, 20:18
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 52

Re: wolność

Postprzez matekfpol w 23 Sty 2011, 20:46

Do Wolności można wstąpić dopiero po misji w podziemiach Agropromu. Kiedy je zalejesz i polecisz do Doliny to dostaniesz powiadomienie że jest wolne miejsce i możesz do nich dołączyć
I BYŁO!

@up Kolega mnie uprzedził
Awatar użytkownika
matekfpol
Tropiciel

Dołączenie: 16 Lis 2010, 23:26
Ostatnio był: 30 Gru 2022, 15:29
Miejscowość: gej
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 39

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości