Znikający towar

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Znikający towar

Postprzez echelon w 23 Sty 2011, 14:05

Czy po pozostawieniu broni i amunicji w skrzyni w miejscu gdzie są jacyś stalkerzy ów towar ktoś zabiera? Zostawiłem w skrzyni na Pchlim Targu wintara i poszedłem do DM, zniknął. Później zostawiłem tam dobrze ulepszonego kałasza i amunicję i to też zniknęło po tym jak wróciłem w to miejsce z Kordonu (ale amunicja 9x19mm, wódka, apteczki i pistolet pozostały). Czy to jest bug czy towar lepiej chować w skrytkach, przy których nie siedzi żadne towarzystwo?
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Reklamy Google

Re: Znikający towar

Postprzez Pijawol w 23 Sty 2011, 14:19

Jest to zapewne bug, gdyż nigdy nic mi nie zniknęło ze skrytki, obok której siedzą ludziska. Ewentualnie jeśli nie masz patcha 1.5.10. to zainstaluj go, bo bez niego to szkoda odpalać Czyste Niebo.
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:59
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Re: Znikający towar

Postprzez echelon w 23 Sty 2011, 14:33

Mam zainstalowanego tego patcha. Zobaczę jeszcze czy to samo będzie się działo jak towar będę chował w innych skrytkach. Może tylko ta jedna skrzynia będzie trefna, bo inaczej będę musiał co jakiś czas wydawać kasę na te same ulepszenia w innych egzemplarzach broni.
BTW, ktoś już pisał niedawno w jakimś temacie, że z jakiejś skrzyni w niewyjaśnionych okolicznościach zniknął mu SGI. Nie tylko u mnie to się wydarzyło, coś jest na rzeczy.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości