5 dni ostrego grania poszło się je...
ech dobra, skończę już z tymi przekleństwami.
W sumie może to i lepiej, bo jak mi cały ekwipunek miał zniknąć, albo nie mogłem zrobić połowy misji to chyba rzeczywiście lepiej zacząć od nowa.
Na dzisiaj mam już dość, może jutro zacznę od początku
. Aha i sorry za te przekleństwa, sami chyba rozumiecie
.
--------
A to jeszcze zadam ze 3 pytanka, tak żeby mieć potem dobry początek :F.
1) Gdzie zdobyć thunder'a? Oczywiście nie zabijając powinnościowca, chciałbym to załatwić tak humanitarnie xD.
2) Opłaca mi się kupić SEVĘ przed pójsciem na wysypisko? Poprzednio tak zrobiłem i nawet fajnie było, ale nie wiem czy niepotrzebnie wydałem te 18k. Może potem znalazłbym jakiś lepszy kombinezon? Albo może opłaca się kupić jakiś inny, tańszy, bo potem i tak coś fajniejszego dostanę? Np. kombinezon stalkera, czy jednak zostać w tym kombinezonie z czystego nieba i poczekać na coś lepszego?
3) Jak wiadomo w Kordonie, przy zakończeniu mapy, jest taki posterunek z wojskiem (pilnują wyjścia z zony). Mają tam abakany, które w przeciwieństwie do SHOC'a działają jak para-snajperki
. Lunetę wziąłbym z wieży na bagnach, każdy chyba kojarzy tą lokację. Problem w tym, że nie wiem jak tego abakana zdobyć. O ile mogę zabić jednego czy dwóch żołnierzy z vipera (z 5 kulek w głowę :}), to z 50 NPC'ami będzie ciężko. Tak więc jak prosto zdobyć tego Abakana z Kordonu? Może da się na przykład odciągnąć jednego lub dwóch kolesi daleko od ich posterunku?
O kurczę jeszcze jedno mi się przypomniało. Nie znam się na tych sprawach, więc proszę sie nie śmiać
. Zainstalowałem tego patcha 1.5.10, ale czy to nie oznacza, że muszę instalować wszystkie poprzednie? Czy tylko ten dziesiąty wystarszy instalować?