Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam Mam problem... Dochodzę to Leśnika, a on nie ma dla mnie zadania związanego z przejściem do Limańska. Jedyna opcja, to misja oboczna z ukrytymi rzeczami gdzieś w zonie. Próbowałem cofać się saveami, ale nic to nie pomogło. Drugi raz przechodzę CS i drugi raz w Czerwonym Lesie mam problem.
Ostatnio edytowany przez Arghon, 15 Gru 2010, 23:54, edytowano w sumie 1 raz
Oj, mój błąd, napisałem trochę niejasno o co mi chodzi.
Problem polega na tym, że pierwszy raz widzę się z Leśnikiem. On "milczy" w sprawie głównego wątku gry, więc idę dalej do Magazynów Wojskowych. Tam Kruk mówi, że najpierw niech pogadam z Leśnikiem. Wracam więc do Leśnika, a on dalej milczy. Nie posiadam sevea z przed Czerwonym Lasem.
Jaknajbardziej oryginał "kolekcja edycjonerska" nawet
Ostatnio edytowany przez Arghon, 15 Gru 2010, 23:28, edytowano w sumie 1 raz
A więc nic nie tracisz. Spróbuj dostać się do Wieprza w Magazynach, jest w wiosce ( żółta kropka - Najemnicy )i pogadać z nim. Da Ci questa. Po drodze będziesz musiał zabijać pijawkę lub kilka ( zależy od poziomu trudności ) i odebrać sygnał. Wróć do Wieprza a on skieruje cię do Leśnika. Znajdź Kompas i może to pchnie fabułę
Ale wgl nie da rady z nim gadać? Może przewinąłeś zbyt do przodu tekst i zadanie masz już w PDA. Sprawdź bo czasami tak się dzieje W każdym razie jak się gra zwiesiła to kłopot... Dałeś ciała idąc do magazynów. Gdybyś nie szedł to była by możliwość wczytania autosave z Czerwonego lasu. No ale mniejsza o to próbuj grać. Może się uda bo jeśli grasz 2 raz i masz to samo to coś widocznie zawalasz Przeglądnij zadania w PDA może coś jest do zrobienia albo po prostu połaź po mapce. Aha... Przechodziłeś przez bąbel czy tak sobie z wolna przez las prosto do Leśnika? Bo jeśli tak to zwiecha! Będziesz wtedy musiał zrobić to wg scenariusza panie kolego
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej. Goniłem Strieloka, uciekł, dogadałem się ze stalkerem, który zaprowadził mnie do lasu, pomogłem innym w zabiciu nibyolbrzyma, przeszedłem przez babel, zagadałem do Leśnika, a ten opowiedział mi o sobie i tyle. Zero wątku głównego. Cofanie się o kilkadziesiąt minut save'ami nie pomogło. Poprzedni problem miałem z wywalaniem się gry w lesie.