Zaginiony quest

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zaginiony quest

Postprzez StalkerCiastek w 03 Gru 2010, 21:10

No więc zacznę od początku. Dawno temu grając pierwszy raz w CN dotarłem do Doliny Mroku. Naturalnie wszędzie zaglądałem i dostałem dziwnego questa. Chyba barman Wolności mi go zlecał. Otóż od kilku nocy miało się świecić światło na stacji benzynowej. Barman podejrzewał bandytów, ja Pijawki. Pewnie dlatego nigdy nie zrobiłem tego questa (ciota ze mnie :F). No i gdy gram na nowszych wersjach gry quest znika. Tak wcześniej grałem na wersji "niepatchowanej" (podchodzi pod masochizm). No więc wie ktoś co się stało z tym questem? Wątpię by ktoś go pamiętał (wersja 1.0 nie należy do popularnych), ale on na pewno tam był. Normalnie sam by to sprawdził, ale wiecie. Bez patchów nie da rady, a z patchami go nie widzę.

Temat banalny, ale pytanie mnie dręczy.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Reklamy Google

Re: Zaginiony quest

Postprzez matekfpol w 03 Gru 2010, 21:55

Gwoli ścisłości - był to odział bandytów. Ja sam grałem na spatchowanej wersji gry i zadanie się pojawiało więc albo nie spełniłeś jakiś wymagań odnośnie otrzymania questa ( :P ) albo to jakiś błąd, jeśli bardzo ci zależy to spróbuj wczytać sejwy sprzed pierwszego przybycia do Doliny
Awatar użytkownika
matekfpol
Tropiciel

Dołączenie: 16 Lis 2010, 23:26
Ostatnio był: 30 Gru 2022, 15:29
Miejscowość: gej
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 39

Postprzez Greyeeh w 03 Gru 2010, 21:56

Trzeba porobić kilka zadań, jest tam mała grupka bandytów. Patch nie ma tu nic do rzeczy, trzeba po prostu być w dobrych stosunkach z Wolnością.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Postprzez StalkerCiastek w 03 Gru 2010, 22:19

Dobrze dziękuję za pomoc. Jak kiedyś będę przechodził grę to zwrócę na to uwagę. Być może bez patchów zadanie było dostępne od razu. Po patchach dopiero po jakimś czasie lub spełnieniu określonych warunków. Jeszcze raz dzieki.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Kozaki: 58

Postprzez diego3006 w 03 Gru 2010, 23:10

Ja zawsze ten quest dostawałem w nocy nie wiem czemu ale tak bywa
:

Image
Awatar użytkownika
diego3006
Stalker

Dołączenie: 19 Gru 2009, 18:18
Ostatnio był: 09 Lis 2014, 19:47
Miejscowość: Pacanowo
Frakcja: Zombie
Kozaki: 29

Postprzez Major_Buraczany w 04 Gru 2010, 15:26

Taka ciekawostka ode mnie. Kiedyś grałem w CS. Wujek Jar miał jakiś quest wieczorem. Chodziło aby wleźć na takie silosy obok bazy wolności. Od pewnego czasu miałem włączony ten quest żebym zabił bandytów (źródło światła). Wchodzę na silosy, robię co trzeba (chyba jakieś PDA trzeba było z trupa zabrać) i wracam do Wujka Jara. Dostaję nagrodę i idę przy okazji zabić tych bandytów. Podchodzę do budynku i widzę odział mutantów oraz jednego żywego bandytę. Wchodzę, zabijam go, quest zaliczony ale nadal zastanawiałem się ocobiega? Idę na górne piętro i z każdej strony wyskakują na mnie pijawki. Zgon.
Podsumowując:
Masz zadanie zabić bandytów.
Robisz najpierw zadanie wujka jara.
Pijawki spawnują się na bandytach.
Ciekawy bug. :)
Awatar użytkownika
Major_Buraczany
Stalker

Dołączenie: 05 Paź 2010, 07:23
Ostatnio był: 27 Kwi 2014, 13:36
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 10

Postprzez Woland w 06 Gru 2010, 23:11

I misja od Jara i ta twoja ,,zaginiona`` jest dawana TYLKO w nocy.Nie znika wraz z patchem-wiem bo nią robiłem a gra spatchowna do najnowszej wersji.

Major-Ja nie miałem tego.Zaraz-czy aby nie było tam tylko 2 pijawek!?Dałbym sobie głowę uciąć że tylko dwie!
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości