Baza wolności a pełny dostęp do niej.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Baza wolności a pełny dostęp do niej.

Postprzez waziator89 w 09 Wrz 2010, 16:25

Grając drugi raz w Czyste Niebo postanowiłem nieco dogłębniej poznać każdy zakamarek Zony spacerując, obserwując. Bardzo intryguje mnie jedna rzecz: jak w Bazie Wolności - już po wybiciu wszystkich Wolnościowców do nogi - dostać się na podwórze by potem dotrzeć do... miejsca (kanał, przejście, szyb? ) - nie wiem jak to nazwać - w którym lata sobie Burer? Kombinowałem z beczkami przy szarej bramie, kombinowałem, czy nie ma jakiegoś wejścia od d***strony, tam gdzie przy tymże szybie stacjonuje oddział już mojej Powinności, próbowałem też od dołu, jednak w podziemiu wejście na niedokończoną budowę z której w Cieniu Czarnobyla można było się na owe podwórko dostać jest zablokowane przez deski, których z nic (broń w bazie się chowa, granaty wrzucane przez okna nie działają :P ) nie może otworzyć. Ma ktoś jakieś pomysły, doświadczenia? Kombinuje nadal ze skrzyniami.

Pozdrawiam Wszystkich Stalkerów!

Już po sprawie. Dostać się tam można przez okno przy skrzyniach na piętrze, gdzie dostaliśmy zlecenie zabicia szpiega od Dowodzącego Wolnością - jedyne co znalazłem, to od groma wysokiego promieniowania, jeden artefakt z elektro. Nie udało mi się dotrzeć do Burera (można wejść do tego szybu jednak polecam dużo antyradu i apteczek ) ze względu na małą ilość apteczek.

Case Closed!

Do zamknięcia!
Awatar użytkownika
waziator89
Kot

Dołączenie: 16 Sty 2010, 07:45
Ostatnio był: 07 Wrz 2017, 15:54
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości