Kasa do skrzynki lub schowka

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Kasa do skrzynki lub schowka

Postprzez Feniks w 06 Gru 2009, 20:31

Gdybyś czytał uważnie to zauważyłbyś, że odpowiedź na to została udzielona, a wyżej pisaliśmy o rozwiązaniach zastępczych - czyli właśnie inwestowaniu w sprzęt, aby nie zostać ogołoconym do reszty.
Awatar użytkownika
Feniks
Stalker

Dołączenie: 06 Lis 2009, 16:22
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:30
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Macho w 07 Gru 2009, 00:17

no to ile misji trzeba zrobić żeby tyle kasy mieć
Awatar użytkownika
Macho
Kot

Dołączenie: 07 Gru 2009, 00:00
Ostatnio był: 05 Lut 2010, 00:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Postprzez yarpen w 07 Gru 2009, 13:38

Kilka. Nie da się precyzyjnie odpowiedzieć na to pytanie.
To zależy czy również zbierasz złom, artefakty i je później sprzedajesz. Ja sprzedawałem również nadmiar apteczek. Za konserwę dostajesz 100ru, również spoko interes. Wszystko zależy. Stalker staje się o wiele prostszą grą, gdy podczas pierwszych 2 lub 3 map zamiast gonić za fabułą eksplorujesz, sprzedajesz co znajdziesz i robisz misje poboczne. Ale ile ich masz zrobić? Nie licz że ktos je lliczy..Robisz misje, sprzedajesz co się da i jak uznasz że masz wystarczająca ilość kasy kupujesz/ulepszasz i wtedy idziesz dalej...
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez valentaj w 11 Gru 2009, 12:04

Powiem jedno, jak miałem tą misje to miałem około500 000ru i powiem ze troche zle to zrobili bo musialem kupic jakies itemy ale nie mialem jakie bo wszystkie najlepsze itemy mialem wiec postanowilem kupic jakies bronie i ulepszyc i zostalo mi tylko 124 ru i wtedy przed ta misja wyrzuciłem wszystko i jak skonczylem misje miałem wszystko z powrotem.

Dołączenie: 04 Gru 2009, 21:48
Ostatnio był: 28 Lip 2013, 12:05
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA

Postprzez Oskee w 13 Gru 2009, 16:02

Ja jestem właśnie przed pchlim targiem i mam 50k. Odnośnie tego pytanie. W jaki sprzęt najlepiej zainwestować aby się zwróciło? Potrzebuje kasy na pancerz a najlepszy jaki moge kupić Beryl
Awatar użytkownika
Oskee
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2009, 20:01
Ostatnio był: 13 Gru 2009, 16:02
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Bulldog 6

Postprzez majdanek w 15 Gru 2009, 21:14

omin bandytow dolina mroku!! nie trzeba wtedy w nic inwestowadc i nie traci sie kasy
Image
Awatar użytkownika
majdanek
Stalker

Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:57
Ostatnio był: 22 Wrz 2011, 09:05
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości