Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam wszystkich serdecznie. Stalkera znam od dawna ale przyszedł czas i na kolejna gre z seri czyli "czyste niebo" jest to wersja polska oczywiście legalna. Problem jest następujący Gra instaluje się poprawnie . Po włączenie dochodzi to menu i niby wszytko działa poza myszka .nie idzie nia ruszyć. mogę po menu poruszać się tylko klawiaturą. myszka jest usb i działa bez zarzuty ale nie w stalkerze. instalowałem rożne patche problem ten sam. 1.A wiec pytanie czy idzie sama klawiatura wejść w ustawienia sterowania? 2. Jak rozwiazac problem z brakiem ruchu muszki w stalkerze? Znalazłem parę tematów z tym związanych ale poza nic nie wnoszącymi odpowiedziami typu wsadź i wyciągnij nic nie bylo tam sensownego