Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
W wakacje na SoC miałem problem z wleczeniem ciał, założyłem nawet temat, ale jak dostałem odpowiedź, ktoś go wywalił. Po prostu uroki X-Ray Engine. Raz przeciąganie działa, raz nie, raz tylko podnosi i upuszcza. Życie
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
LOL ja w CS'ie nigdy nie mogłem wleźć ciał. Po prostu zostało to usunięte. Tylko jakiś tam mod to dodawał, a jak wiadomo mody nie zawsze dobrze działają.
Ropasiak69, w CS? A nie w CoP? U mnie w SoC i CS przeciąganie ciał działa bezproblemowo.
Cień Czarnobyla - Tu żołnierze, tam bandyci - wszyscy dobrać chcą mi się do życi. Czyste Niebo - Wolność z Powinnością wciąż drą koty - czy ja nie mam nic innego do roboty? Zew Prypeci - Jeszcze nie grałem.
Szczerze przechodze Stalkera CS 4 raz (raz doszedłem tylko do Limańska ) i nigdy nie słyszałem, czytłem itd. o możliwości ciągnięcia ciała. Z tego co zrozumiałem odbywa się to na zasadzie : podchodzę do ciała, klikam shift i f. Próbowałem przed chwilą i nic. Może to nie tak się robi, albo u mnie też nie można tak jak Adama .