Problem z patchami.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z patchami.

Postprzez saint_samuel w 31 Gru 2009, 20:08

Na początek- witam wszystkich. Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu.

Przejdę od razu do rzeczy. Posiadam oryginalnego Stalkera: Czyste Niebo z Platynowej Kolekcji. Zainstalowałem grę, poprawki z płyty dodatkowej (audio hotfix jeśli się nie mylę oraz patch 1.5.08). Gdy wybieram nową grę, wybieram poziom trudności pojawia się ekran ładowania i zatrzymuje się przy synchronizacji klienta. Nie wyskakują żadne błędy- po prostu gra nie reaguje.
Próbowałem z różnymi patchami, reinstalowałem kilka razy, kończą mi się już i pomysły i chęci. Co dziwne- gra działa normalnie tylko bez jakichkolwiek patchy, ale ilość błędów jest podobno przeogromna i wolę nie ryzykować psucia sobie radości z grania.

Nie instalowałem też żadnych modów i powtórzę dla wszystkiego, że gra jest oryginalna :)
saint_samuel
Kot

Dołączenie: 31 Gru 2009, 19:26
Ostatnio był: 03 Sty 2010, 17:38
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z patchami.

Postprzez Pyr0 w 03 Sty 2010, 14:05

"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Re: Problem z patchami.

Postprzez saint_samuel w 03 Sty 2010, 17:25

Też próbowałem, też nic nie pomogło, ale dzięki za radę.

Problem udało mi się rozwiązać instalując grę po raz kolejny i instalując patche wszystkie jakie są po kolei. Tym razem wreszcie pojawił się błąd- "pixel shader 1.1 or higher required" ale udało się go naprawić. Gra działa bez żadnych problemów.
saint_samuel
Kot

Dołączenie: 31 Gru 2009, 19:26
Ostatnio był: 03 Sty 2010, 17:38
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości