Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Postprzez Feniks w 13 Lis 2009, 15:36

Eh, szlag mnie już trafia :P
Przechodzę CS drugi raz, dla odmiany walcząc dla Powinności i ogólnie chodząc tam, gdzie nie byłem ostatnio, przeczesując każdy zakamarek map itd.
Mam jeden problem - bezrobocie mianowicie. Do tej pory Powinność nie zleciła mi ani jednego zadania, każdy mnie zbywa odpowiedzią "Nie możesz" i klops, a jestem potrzebie finansowej.
Zostawiłem Agroprom, wróciłem na wysypisko, moi okupują bazę bandytów ale pomocy w odbiciu jej nikt nie chce. Whatever, wyczyściłem cały teren z bandytów i dalej nic, cicho i ponuro. Dopiero po jakimś czasie pojawiło się zadanie - oczyścić brzeg bagna dla jednego z oddziałów. Biegnę więc na miejsce przez pół mapy, zaczynam strzelać do mutantów i... jak w temacie :)
Wczytywałem sejwa jakieś 20 razy i zawsze to samo, czasem wcześniej, czasem później ale zawsze zadanie zostaje anulowane (na PDA bynajmniej nie ma informacji o ograniczeniu czasowym).

Jak grałem po raz pierwszy, to w takim Kordonie notorycznie pojawiały się zadania - a to odbij posterunek, a to zabij mutki przy ognisku itd, itp. Teraz absolutnie nic :-) Nie lubię łazić wszędzie bez celu, taka wymiana ognia z bandytami przynosi więcej strat niż korzyści, a nie ukrywam, że przed wyruszeniem nad Jantar chciałbym się trochę wzbogacić i zupgrade'ować ekwipunek. Póki co jednak kręcę się po Zonie już 3 dzień i nikt nie chce mi nic zlecić.
Awatar użytkownika
Feniks
Stalker

Dołączenie: 06 Lis 2009, 16:22
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:30
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Zadanie Anulowane i bezrobocie :)

Postprzez Lizu21 w 13 Lis 2009, 22:06

jak chcesz miec zadania poboczne to musisz wypełniac zadania od "dołu mapy"

o co mi chodzi ?

o to abys najpierw wykonał wszystkie zadania poboczne na bagnach potem w kordonie przechodzac dalej w wolnosci i na wysypisku ..

dopiero wtedy odblokuja ci sie zadania u powinnosci

potem magazyny wojskowe jantar i czerwony las .. ale to ci juz nie potrzebne ;)
Image
Awatar użytkownika
Lizu21
Kot

Dołączenie: 24 Paź 2009, 08:59
Ostatnio był: 15 Lis 2009, 14:28
Miejscowość: Płock
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez Darth ReX w 13 Lis 2009, 22:59

Zamiast czekać, aż ktoś się ruszy na bazę bandytów, możesz sam spróbować ją zniszczyć - nagroda na bank będzie czekać w bazie i będzie pokaźna.
|| Ryzen 5 3600 3,6GHz | 32GB DDR4 RAM | XFX Radeon RX 580 8GB | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 00:15
Kozaki: 224

Postprzez Feniks w 14 Lis 2009, 00:21

A no właśnie nie czeka :) Bazę bandytów rozniosłem już dwa razy - pomijając fakt respawnu bandytów po 5 minutach nic innego się nie stało.
Na razie wróciłem na Bagna i bawię się w chłopca na posyłki, potem z powrotem zabiorę się do Agropromu i zobaczymy jak się sprawy mają. Mimo wszystko dziwi mnie, że nie ma dla mnie zadań.
Awatar użytkownika
Feniks
Stalker

Postprzez Lizu21 w 14 Lis 2009, 08:56

ok ale nie idz od razu od bagien do agropromu

po bagnach udaj sie do kordonu ;)
Image
Awatar użytkownika
Lizu21
Kot

Dołączenie: 24 Paź 2009, 08:59
Ostatnio był: 15 Lis 2009, 14:28
Miejscowość: Płock
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez Feniks w 14 Lis 2009, 17:35

Okej - moja niewiedza. Po prostu głównym celem Powinności jest obecnie zdobycie terytoriów na obszarze Doliny. Wprawdzie nie jest to pokazane jako aktywne zadania, ale na miejscu już dostaje komunikaty o potrzebie przejęcie poszczególnych posterunków ;)
Awatar użytkownika
Feniks
Stalker

Postprzez Adam w 14 Lis 2009, 20:13

Jak ja przejmowałem bazę bandytów to było inaczej. Cała grupa wyszła z bazy, powrzucałem parę granatów, malutki ostrzał i wszyscy leżeli na tych torach. Muzyka z bazy najlepsza :D
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości