Braki określonego typu amunicji.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Braki określonego typu amunicji.

Postprzez Majaque w 12 Lis 2009, 11:09

Dodam, że nie jestem zwolennikiem modyfikowania gry w sposób, który ułatwiałby mi jej przejście, dlatego w odpowiedzi na ten wątek proszę nie polecać mi tego typu zmian ; )
Do sedna więc:
Brak mi określonej amunicji (9mmx39mm) i nie mam pojęcia, gdzie w Zonie mogę taki dostać/znaleźć/kupić.
W fabule jestem umiejscowiony przed Magazynami Wojskowymi, a z ilością 50 nabojów w ulepszonym Wintarze od Leśnika i 7 w SWUmk2 dużo raczej nie zdziałam ; ) (jeszcze w plecaku leży gdzieś Viper z ilością amunicji 600 sztuk i TRs-301 z ok. 200, ale panowie wojskowi to dobre kamizelki mają, niestety)
Chciałbym więc zapytać, gdzie można dobrać się do większej ilości tego typu amunicji? Oczywiście z naciskiem na przeciwpancerną.
Majaque
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2009, 10:51
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 14:47
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Braki określonego typu amunicji.

Postprzez majdanek w 12 Lis 2009, 11:41

u sacharowa mozna chyba dostac kazdy rodzaj amunicji
Image
Awatar użytkownika
majdanek
Stalker

Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:57
Ostatnio był: 22 Wrz 2011, 09:05
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez djcycu w 12 Lis 2009, 15:34

u sacharova kupisz wszystko poza tym szkoda sie meczyc wintarem. co do amunicji 7.62 to jestem zawiedziony ze jej tak malutko :/ przeciez to naboj do kalacha ktory powinien w ziemi lezec...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez yarpen w 12 Lis 2009, 16:48

9,39 jest sporo, ja nie miałem z tym problemu. Każdego wintrara jakiego znajdziesz, zanim sprzedasz - rozładuj.
Po akcji z mostem wystarczy pobiegać i pozbierać złom - tam co drugi banidzior ma te pestki, wintara albo VLA - zbierasz - rozładowujesz - masz. :P. 50 pestek jak piszesz to sporo. Ale tylko jak nie używasz wintara jak pepeszy, seriami gdzie się da. Przy pojedyńczym ostrzale mierzonym w głowy to jest naprawdę skuteczny killer. Z ammo 7.62 faktycznie jest gorzej - ale ja używałem go wyłacznie do SWD. Przed akcją na moscie dostałem 50pestek i to mi wystarczyło do końca gry. Głównie do zdjęcia heli w szpitalu :)
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 21 gości