przez Szaweł w 24 Wrz 2009, 21:47
No właśnie "fizycznie" niby nie ma żadnego błędu. Gra po prostu się wyłącza - jak pisałem początkowo były jakieś informacje, ale nie miału one charakteru typowego błędu (czytaj: nie było czerwonego znaczka z krzyżykiem, a w nagłówku nie pisało FATAL ERROR), raczej sugerowały jakieś zmiany w ustawieniach, ale teraz nawet te okna się nie pokazują. Już nawet nie wchodzę do Doliny Cienia, gram trochę dłużej, ale w końcu i tak przenosi mnie na pulpit, bez wyjaśnień i zapytania o zgodę.
Gdyby nie te okna, które się pojawiały i fakt, że komputer jest chłodny to pomyślałbym, że się przegrzewa i awaryjnie wychodzi ze wszystkich pracujących programów - gram na laptopie, bardzo dobry sprzęt, ale miałem już kiedyś problem, który polegał na tym, że komputer sam się awaryjnie restartował, gdy temperatura dochodziła do pewnej skali - powodem był kórz, który się zbierał i uniemożliwiał prace chłodzące.
Teraz taka ewentualność raczej nie wchodzi w grę - bo dla pewności odstawiłem go na kilka godzin, aby ochłonął i zupełni nic się nie zmieniło.