Witalik Kruk - problem z głównym questem

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Witalik Kruk - problem z głównym questem

Postprzez MatthewKing w 28 Sie 2009, 09:39

Wchodząć do Agropromu z Wysypiska mam za zadane porozmawiać z dowódcą oddziału... Podchodze do grupy Powinności i tu problem nie ma Witalika Kruka z którym mam porozmawiać. Dołączyłem do Stalkerów rozbilem dla nich baze bandytów a dla Wolnośći zrobilem questy z najemnikami. I chcą posunać fabułe do przodu nie moge porozmawiać z tym kolesiem bo go tam nie ma :( . (Zrobilem też wczesniejsze główne questy) Gram na patchu 1.5.0.5 i wgrałem wczoraj Facial Commandera.
Czy ktoś może mi pomuc rozwiązać ten problem? bede wdzięczny
Edit.. wczytalem też wczesniejszy save i poczekałem do rana bo akurat bylem tam w nocy... i też nic nie dalo
MatthewKing
Kot

Dołączenie: 28 Sie 2009, 09:31
Ostatnio był: 28 Sie 2009, 13:27
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Witalik Kruk - problem z głównym questem

Postprzez Raith w 28 Sie 2009, 09:46

MatthewKing napisał(a):Wchodząć do Agropromu z Wysypiska mam za zadane porozmawiać z dowódcą oddziału... Podchodze do grupy Powinności i tu problem nie ma Witalika Kruka z którym mam porozmawiać. Dołączyłem do Stalkerów rozbilem dla nich baze bandytów a dla Wolnośći zrobilem questy z najemnikami. I chcą posunać fabułe do przodu nie moge porozmawiać z tym kolesiem bo go tam nie ma :( . (Zrobilem też wczesniejsze główne questy) Gram na patchu 1.5.0.5 i wgrałem wczoraj Facial Commandera.
Czy ktoś może mi pomuc rozwiązać ten problem? bede wdzięczny
Edit.. wczytalem też wczesniejszy save i poczekałem do rana bo akurat bylem tam w nocy... i też nic nie dalo

A próbowałeś po prostu pobiec do bazy i pogadać z Kryłowem? Ja raz miałem że ten koleś umarł, to musiałem sam iść do generała.
There are too many assholes but there is not enough of bullets
Image
Image
Awatar użytkownika
Raith
Stalker

Dołączenie: 05 Cze 2009, 21:51
Ostatnio był: 05 Wrz 2024, 21:20
Miejscowość: Centrum Zony
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Re: Witalik Kruk - problem z głównym questem

Postprzez MatthewKing w 28 Sie 2009, 12:13

tak zrobie ;p
Edit... Nic to nie dało dzwi są zamknięte do pomieszczenia z generałem
Image
Jeszcze jakieś pomysły?
Edit... Zabilem gości w których miał być Kruk i pokazano mi questa ze mam iśc do generala i teraz własnie zmierzam do podziemi ;p
Temat zamykam ;p
MatthewKing
Kot

Dołączenie: 28 Sie 2009, 09:31
Ostatnio był: 28 Sie 2009, 13:27
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości