Dlaczego nie rosną zasoby?!

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dlaczego nie rosną zasoby?!

Postprzez salvadin w 17 Lip 2009, 18:50

Witam!Na samym początku chce pozdrowic wszystkich Stalkerów!Ostatnio kupiłem sobie Czyste Niebo.Na początku grałem na poziomie stalker i było ok ,ale uznałem że za łatwo mi idzie więc zmieniłem poziom na veteran.I tu rozpoczęły się schodki.W czasie misji w której trzeba zwiększyc terytorium Czystego Nieba wogólę nie rosną zasoby tej frakcji.Sam czyszczę obozy i walczę z renegentami ale ani trochę nie przybywa zasobów a co za tym idzie nie mamy ludzi do walki a za tym idzie że nie mogę ukończyc głównego wątku.Liczę na waszą pomoc.Wersja mego stalkera 1 5 08
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
salvadin
Kot

Dołączenie: 17 Lip 2009, 18:43
Ostatnio był: 13 Lut 2010, 13:55
Miejscowość: Olsztyn
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Dlaczego nie rosną zasoby?!

Postprzez Stalker2011 w 18 Lip 2009, 00:09

Ludzie sami do ciebie przyjdą musisz poczekać, zobacz na PDA czy na mapie są jakieś jednostki czystego nieba z celem, który przejąłeś i czy się poruszają czy stoją, czasem zajmą pozycję pod grupką świń(mutantów) i będą czekać nie wiadomo na co, wtedy idź i im pomóż.
Awatar użytkownika
Stalker2011
Kot

Dołączenie: 19 Cze 2009, 23:45
Ostatnio był: 11 Lis 2009, 21:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Viper 5 9x18

Re: Dlaczego nie rosną zasoby?!

Postprzez salvadin w 18 Lip 2009, 09:57

Dzięki już wszystko działa musiałem iśc do punktu gdzie czekali i wtedy za osiedlili nowy teren.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
salvadin
Kot

Dołączenie: 17 Lip 2009, 18:43
Ostatnio był: 13 Lut 2010, 13:55
Miejscowość: Olsztyn
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: RP-74

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości