Help :( || problem z wojną frakcji

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Help :( || problem z wojną frakcji

Postprzez KONEREK w 27 Cze 2009, 13:51

Witam mam wielki problem otóż prowadzę walkę z bandytami (przyłączyłem się do stalkerów} i gdy zajmę 2 posterunki na wysypisku dalsza walka stalkerów się kończy nie wysyłają oddziałów do walki a od strony bandytów mam 2 oddziały co 5 min na pchli targ a tam są potrzebni mi mechanik i dziki napr gram na patchu 1.5.03 czy patch 04 mi pomoże czy jakiś inny?

z góry thx i sry za dziwacznie napisany post :P
KONEREK

PS proszę o szybka odp bo chce w końcu znów powalczyć :P
KONEREK
Kot

Dołączenie: 27 Cze 2009, 13:44
Ostatnio był: 27 Cze 2009, 15:00
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Help :( || problem z wojną frakcji

Postprzez S.T.A.L.K.E.R. 12 w 27 Cze 2009, 14:06

Nie wiem jak u innych, ale mnie żaden patch nie pomagał. Możesz poczekać kilka godzin to powinni przyjść, wgrać wcześniejszego sejwa lub... zainstalować TO - czyli Faction Commander, dzięki temu możesz dowodzić stalkerami z twojej frakcji - czyli kazać im atakować, bronić, "przyzywać" ich i itp.
:soviet:
Please respond.
S.T.A.L.K.E.R. 12
Stalker

Dołączenie: 12 Kwi 2009, 14:08
Ostatnio był: 27 Lip 2012, 18:56
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 7

Re: Help :( || problem z wojną frakcji

Postprzez Yuri snajper w 28 Cze 2009, 13:05

Spróbuj z patchem 1.5.07 jak go wgrałem to mi pomógł, a przy okazji jak będzi zadanie przejąć skład to w nagrode dostaniesz od stalkerów 15000 wróbli i kombinezon save :wódka: :D
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Przyjdź i pokasz, ale zabierz ze sobą MIKROSKOP !
Awatar użytkownika
Yuri snajper
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2009, 12:22
Ostatnio był: 25 Lip 2009, 17:54
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości