Problem :)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem :)

Postprzez Deron w 21 Maj 2009, 15:39

Czy u was też zdarzył się taki bug? Przeciwnik ( renegat ) zabija was jednym strzałem odległości 30 metrów obojętnie jakim pistoletem? Uniemożliwa mi to przejście misji... Czy komuś się to zdarzyło? Można jakoś to "ominąć" ? :D

NIE TEN DZIAŁ - xKoweKx
S.T.A.L.K.E.R. - WAY OF MY LIVE
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2009, 18:23
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 15:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem :)

Postprzez von Carstein w 21 Maj 2009, 21:08

Deronie - za mało faktów. Powiedz który to dokładnie moment gry, poziom trudności itd. Wtedy będziemy w stanie ci pomóc.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Kuba w 21 Maj 2009, 21:15

Ja wiem czy to bug? Czasami tak się zdarzyło, że mnie przeciwnik kropnął z daleka prościutko w łepetynę. Widocznie miał dobre oko :wink:
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość.
Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."
Awatar użytkownika
Kuba
Stalker

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 13:19
Ostatnio był: 26 Sie 2014, 15:24
Miejscowość: Częstochowa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 11

Postprzez dorian w 22 Maj 2009, 08:35

Deron, spróbuj zajść go z różnych stron i ukrycia jak da radę i ładuj ołów w gościa, jak nie pomoże i i tak za każdym razem giniesz od jednego strzału to jeszcze rzuć mu granat zza winkla, albo ukrycia pod nogi i jak dalej będzie stał to bug murowany. Wtedy to już tylko pozostaje ci go ominąć i gnać dalej w Zonę,a jak nie daje rady to uruchom grę od nowa, ostatecznie jak te zabiegi nie pomogą to odinstaluj i wgraj grę ponownie, ale wcześniej zrób sobie kopię folderu z sejwami. Po instalce gry na nowo + pacze i co tam jeszcze nada wgrasz sobie te sejwy i powinno być git.
Poza tym, wygląda mi to na winę jakiegoś moda, którego chyba wgrałeś, bo raz też tak miałem w CS, że dwóch kolesiów w płaszczach było niezniszczalnych za nic, brali cały ostrzał i wszystko na klatę i latali dalej, musiałem jednak zrezygnować z dalszej gry i z tego moda bo nie szło grać. Po ponownej instalce z innym modem poszło wszystko jak należy.
P.S.Polecam ci Random Mod od Michu. Jest cool i zero bugów :wódka:
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 23 Sie 2024, 17:38
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 246

Postprzez Deron w 22 Maj 2009, 13:30

Dziękuje bardzo... Próbowałem wszystkiego... Gre mam teraz na bagnach bo gram od nowa. :) Ale widzę, że z powodu buga który uniemożliwia mi przejście misji musze grać od nowa :) PS. modów nie mam żadnych!
Pozdrowienia :wódka:
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Postprzez Rain w 22 Maj 2009, 20:25

Jest to swoista norma w CS i SoC.
Tak samo czasami miałem. Wchodziłem na teren Magazynów wojskowych, Jantaru i nagle ginałem niezależnie gdzie poszedłem. Po uruchomieniu nieśmiertelnośi okoazało się że z 2 końca mapy nawala cały czas bandyta bądź wojskowy ;]
Wczytanie save też nic nie dawało... musisz się przyzwyczai do takich "anomalii" ;)
Awatar użytkownika
Rain
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 03:14
Ostatnio był: 20 Lis 2017, 22:19
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez Deron w 23 Maj 2009, 13:47

Nie nie... słuchajcie tego...Nie spotkałem się jeszce z czymś takim... Haha... jestem w Jantarze... Wszystkie zombie sa do mnie przyjaźnie nastawione... Moge z nimi gadać... a stalkerzy mnie nienawidzą chociaż jestem z nimi we frakcji... Masakra... Dałem sobie spokój i gram od nowa... Czasem te BUGI wkurzają ale tak jak dziś to dawno się nie śmiałem... :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Postprzez Maly Mod w 25 Maj 2009, 21:42

Ze strzelaniem są różne bugi :D Wczoraj w socu (+ ABC Inferno) miałem "wypadek" bandycie skończyły sie naboie i rzucał w mnie nożami :) zabijał mnie na 2 hity.

EDIT: Nie mam ale to było głupawe ja się na niego gapie a on wyjmuje nóż i wali ja myślę że nic mi nie zrobi a on po 1 trafieniu we mnie (po 5 rzutach trafił ale miał zeza) odebrało mi z 70% zdrowia i krwawienie na pomarańczowo 2 hit i leże :+: :+: :+: :D

Ta, a do mnie jeden z wolności jak mu się skończyły pestki zaczął rzucać kamieniami, screena nie mam ponieważ mama mi usunęła. - Michu
Ostatnio edytowany przez Maly Mod, 27 Maj 2009, 22:23, edytowano w sumie 1 raz
Maly Mod

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Deron w 27 Maj 2009, 22:14

NOŻAMI ? HAHAH. Paranoja... xD ciekawe jak to musiało wyglądać... Masz może screena ? xd
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 11 gości