Powrót do Czystego Nieba

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Powrót do Czystego Nieba

Postprzez Markus Grizzly w 18 Maj 2009, 23:17

Szukałem i nie znalazłem.
Na początku gry automatycznie zostajemy członkami Czystego Nieba. Nie pamiętam dokładnie,ale chyba tak, w każdym razie ja byłem. Następnie przyłączyłem się do Neutralnych i wciąż z nimi jestem. Mój obecny postęp w grze to spotkanie z Leśnikiem w sprawie zaginionych Najemników. I tu pojawia się moje pytanie, czy będąc już tak daleko mogę w jakiś sposób z powrotem zaciągnąć się do Czystego Nieba?
Awatar użytkownika
Markus Grizzly
Stalker

Dołączenie: 04 Lut 2008, 13:01
Ostatnio był: 27 Kwi 2019, 14:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 15

Reklamy Google

Re: Powrót do Czystego Nieba

Postprzez von Carstein w 19 Maj 2009, 08:13

Markus Grizzly napisał(a):będąc już tak daleko mogę w jakiś sposób z powrotem zaciągnąć się do Czystego Nieba?

Odpowiedz będzie krótka i zapewne cię zasmuci.
Nie. Już się do Czystego Nieba nie przyłączesz. Tzn. Nie będzesz bezpośrednio należał do ich frakcji. Jeżeli walczysz pod godłem Neutralnych, to będziesz pod nim walczył do końca gry.
Co nie oznacza, że nie będziesz mógł spółpracować z CN.

EDIT:

TAK
Ostatnio edytowany przez von Carstein, 19 Maj 2009, 22:48, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Markus Grizzly w 19 Maj 2009, 16:53

Szkoda :(
Mimo wszystko dzięki za odpowiedź.
Słyszałem o tym sławetnym modzie Fraction Commander. Czy po jego zainstalowaniu będę mógl z powrotem należeć do Czystego Nieba?
Awatar użytkownika
Markus Grizzly
Stalker

Dołączenie: 04 Lut 2008, 13:01
Ostatnio był: 27 Kwi 2019, 14:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 15

Postprzez Stalker002 w 19 Maj 2009, 18:22

Markus Grizzly napisał(a):Szkoda :(
Mimo wszystko dzięki za odpowiedź.
Słyszałem o tym sławetnym modzie Fraction Commander. Czy po jego zainstalowaniu będę mógl z powrotem należeć do Czystego Nieba?

Tak, ponieważ w tym modzie będziesz mógł sobie wybierać frakcję, do której chcesz należeć.
Awatar użytkownika
Stalker002
Kot

Dołączenie: 10 Lip 2008, 15:33
Ostatnio był: 02 Wrz 2017, 21:52
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości