Wyłączą się po załadowaniu konkretnej lokalizacji.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wyłączą się po załadowaniu konkretnej lokalizacji.

Postprzez Cwikla w 26 Kwi 2009, 15:02

Witam,
Mam taki problem w CS. Wyłącza mi się po jakiś 5 sekundach od załadowaniu lokalizacji - ale określonej dzieje się tak gdy przechodzą, - tam od czerwonego lasu, gdzie jest Leśnik i przechodzi się do nowej lokalizacji tam gdzie jest ciężarówka z naczepą, no i dobra ładuje się, załadowało się i idę, max 5 sekund i się wyłącza obojętnie co zrobie (no chyba że wejde w menu xd-ale i tak nic to nie daje). No i nie wiem o co chodzi nic nie wyskakuje, nie ma zacinającego się dźwieku i tego xray też - poprostu. Restartowałem kompa, ładowałem sejwy(jak rozmawiam z leśnikiem). Zmieniałem detale i nic ciągle to samo. Grę mam oryginalną v1.5.01 (nie mam zamiaru wgrywać patchy w celu utracnia sejwa). Zdarzyło się to po raz pierwszy. Wcześniej to losowo z kilka razy przycięło ale to xray się włączał i byl dźwiek zbugowany.

Sprzęt. Athlon x2 4200+, 2gb ram,geforce 8500gt 256mb miejsca jest duzo. XP sp2

A, nawet zdarzylem zrobic sejwa za nim sie wylaczylo, ale pozniej zaladowalem i dalej nic...

Co robić? Proszę o pomoc!
Cwikla
Kot

Dołączenie: 26 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 24 Lut 2012, 18:36
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wyłączą się po załadowaniu konkretnej lokalizacji.

Postprzez von Carstein w 26 Kwi 2009, 15:11

Próbowałeś wczytać sejwa? To dobrze. Ale ten sejw powinien być z innej lokalizacji, a nie z Czerwonego Lasu (czyli sejwy sprzed i z rozmowy z leśnikiem odpadają)
Sejw musi być z innej lokalizacji (czyli z Jantaru, przed przejściem do Czerwonego Lasu). Już kilku pisało o tym problemie, więc ta metoda ci pomoże na sto procent.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość