Gra bez błędów

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Gra bez błędów

Postprzez Snip17 w 06 Mar 2009, 19:23

Witam chciałem sie podzielic informacją że na mojej ruskiej wersji z polskim lektorem i napisami (orginał) po zainstalowaniu patcha 1.5.05 a następnie 1.5.07 i cracka stalker.cs.1.5.07.hybrid [EFIG/RUS] nie spotkałem sie jeszcze z ani jednym błędem lub wywaleniem na pulpit a jestem już przy misji z odzyskaniem artefaktu kompas dla Leśnika. Nie wyskakuje mi już informacja że moja karta nie obsługuje pixel shader 1.1.
Jeśli ktoś miał też takie problemy jak ja czyli wywalanie na pulpit bez powodu lub wyskakuje komunikat o pixel shader polecam spróbować zrobić tak jak ja. Jednak nie wiem czy z innymi wersjami też zadziała ja patchowałem od wersji 1.5.01 .

Jeśli pomogłem tym postem napisz i podziel sie swoimi sugestiami :wink:

Snip17
Wygnany z Zony

Dołączenie: 04 Mar 2009, 13:47
Ostatnio był: 06 Sty 2017, 16:43
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: -8

Reklamy Google

Re: Gra bez błędów

Postprzez Zari w 06 Mar 2009, 20:10

Człowieku! Z piratem się ani nie pokazuj. Myślę że admin da ci bardzo fajną nagrodę którą jest warn.
QA Analyst w Fool's Theory | W Gamedevie od 2019 roku
The Farm 51 | Intermarum | Fool's Theory
Image
Awatar użytkownika
Zari
Weteran

Dołączenie: 28 Sie 2008, 10:48
Ostatnio był: 17 Lis 2024, 02:28
Miejscowość: Chorzów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 69

Re: Gra bez błędów

Postprzez Crisu w 06 Mar 2009, 20:24

Warn? To tylko nagroda pocieszenia.
Za piractwo nagradzamy wiosennym full-pakiecikiem, jakim jest skrzyneczka BANanów.
Troszkę czasu minie nim je spożyjesz, tak więc żegnam.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości