Eliminacja najemników i bandytów w Rostoku - BUG

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Eliminacja najemników i bandytów w Rostoku - BUG

Postprzez phalanx w 19 Lut 2009, 19:01

Witajcie,

Po wielogodzinnych poszukiwaniach i w necie, i w wild territory odpowiedzi na moje pytanie - poddałem się.
Ale do rzeczy:
Na wersji 1.0006 otrzymałem automatyczną misję od Barkeepa "Eliminate Mercs and Bandits in Rostok". Ponoć misja ta ma buga, ale idzie ją przejść... Ktoś napotkał podobny problem ? Przy samym wejściu od do Wild Territory spotykam kilku członków powinności biegających tam i z powrotem, i nic ponadto - wykończyłem wszystko co się ruszało w miejscu, gdzie miała się rozegrać ta misja. Szukałem też odpowiedzi przy wyjściu do Yantaru - tam regularnie pojawiają się ludzie (budynek przy torach i zawalonym wejściu do podziemi), ale ich likwidacja nie przynosi efektu. Poradźcie proszę, drugi raz już przechodzę tę grę i trzeciego nie będzie - prędzej będę grał w rzut dyskiem... :>
phalanx
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2009, 18:54
Ostatnio był: 16 Mar 2009, 15:49
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Eliminacja najemników i bandytów w Rostoku - BUG

Postprzez Zajcew w 19 Lut 2009, 19:03

On ma pirata! Bo ma go po angielsku. Admin! Ban him! A co do twojego problemu to... LeĆ do sklepu po oryginał.
:

Lubię Placki
Awatar użytkownika
Zajcew
Stalker

Dołączenie: 23 Gru 2008, 12:34
Ostatnio był: 14 Sty 2012, 15:38
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: --
Kozaki: 3

Re: Eliminacja najemników i bandytów w Rostoku - BUG

Postprzez Freezen360 w 19 Lut 2009, 19:21

Piratów na tym forum nie tolerujemy, najlepszym wyjście jest polecieć do sklepu po oryginał. Żegnamy pana.
Freezen360
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 16:08
Ostatnio był: 17 Lis 2024, 19:44
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości