Czyste Niebo problem z sidorowiczem

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Czyste Niebo problem z sidorowiczem

Postprzez Master50 w 20 Wrz 2008, 10:53

Nie działają savy z wersji 1.0003 na wersji 1.0004... Próbuj grać od nowa, to tylko 1-2h grania i jesteś w Kordonie

Jemu chodzi o Clear sky-a a nie SOC. - F360
Awatar użytkownika
Master50
Kot

Dołączenie: 11 Wrz 2008, 13:06
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 09:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Dwight w 20 Wrz 2008, 12:25

Tak czy inaczej najnowszy patch CS powoduje ze sejvy z poprzedniej gry nie dzialaja i trzeba zaczac od nowa. Pozrowienia
Image
Awatar użytkownika
Dwight
Stalker

Dołączenie: 01 Gru 2007, 23:25
Ostatnio był: 07 Paź 2008, 23:07
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 4

Postprzez binczu w 20 Wrz 2008, 12:26

No to tak.

Reinstal Nie pomogł
Sejwy nie dzialaja z nowym paczem
Rozpoczecie od nowa gry pomoglo ale na inny bug.

To teraz tak.

Mialem isc do przewodnika na gosp. zeby zabral mnie do kordonu. Poszedlem do niego gadam z nim. mowi ze mnie wezmie, ja ok, cos tam powiedzial blah blah ja powiedzialem no to idziemy i on stal jak slup i nic sie nie dzialo, tak samo jak chcialem zeby mnie do bazy zaprowadzil i lipa. a ja jestem spryty to wrzucilem do folderu z gra ten gamedata co krazy po sieci i o dziwo jestem w kordonie :D tylko elo bo typ ma zamkniete drzwi.

A po rozpoczeciu od nowa ten guide tzn przewodnik juz chasal normalnie zabral mnie tu i tam i do kordonu i przeszedlem pod mostem to odezwal sie ten sidorowicz ze czeka na mnie blah blah blah no i dlatego wczesniej mial zamkniete drzwi bo ja ominolam jakos tego przewodnika a najpierw przewodnik byl docelowym elementem tylko ze sie spierdolil.....

Dzieki all :)

Jeszcze jedno..
Mozna gdzies np u barmana tak jak blo w CoCh zostawic sobie gdzies cos z ekwipunku?
I nie wiem czy to jest bug ale jak cos qpuuje to np Granad ma 350RU jak na niego naciskam i przechodzi do tabeli to cena jest podwojona WTF?

Koleś czy Twoja klawiatura jest sprawna czy może Ty nie jesteś sprawny i nie umiesz tworzyć polskich znaków a radze używaj bo zarobisz ostrzeżenie. - F360
binczu
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 10:24
Ostatnio był: 28 Wrz 2012, 18:10

Postprzez Dwight w 20 Wrz 2008, 12:35

JEsli jestes we frakcji takiej jak sprzedawca to dostaniesz towar taniej... Prawa rynku niestety.
Image
Awatar użytkownika
Dwight
Stalker

Dołączenie: 01 Gru 2007, 23:25
Ostatnio był: 07 Paź 2008, 23:07
Miejscowość: Kordon
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 4

Postprzez binczu w 20 Wrz 2008, 14:00

A mozna sobie u kogos zostawic ekwipunek?
binczu
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 10:24
Ostatnio był: 28 Wrz 2012, 18:10

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości