Wysypisko

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wysypisko

Postprzez vexv w 07 Kwi 2014, 14:04

Witam

Gram aktualnie w stalkera czyste niebo, jestem na wysypisku, a właściwie chcę te wysypisko skończyć i iść do doliny mroku, wszystkie misje na wysypisku porobionie i tu moje pytanie odnośnie pchliego targu.
Jak mogę na tym wysypisku sprzedać bronie które uzbierałem? Potrzebna mi kasa, tak więc to ważne, po tym chcę iśćdo doliny. Stalker handlarz mówi mi, że w nocy rozpoczynają się " prawdziwe transakcje " zrozumiałem, że właśnie w nocy mogę sprzedać tą kupe broni które uzbierałem, a w dzień nie mogę sprzedać. Czekałem całą noc i nic... Jeśli jednak na tym targu nie mogę sprzedać, to w takim razie gdzie?

Proszę o odpowiedź
vexv
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2014, 13:43
Ostatnio był: 21 Kwi 2014, 16:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wysypisko

Postprzez Pangia w 07 Kwi 2014, 14:49

O ten handel chodziło o to, że na dole masz drugiego handlarza, który budzi się w nocy (ok. 23-24 czasu gry) i można z nim wtedy handlować. Ma głównie przeciwpancerną amunicję i lepsze apteczki (wojskowe i naukowców). A co do sprzedawania broni to jeśli naprawdę zależy ci na forsie, to schowaj to idź do Doliny Mroku, porób tam zadania, pozbieraj zabawki z najemników i gdzieś je schowaj – w trakcie fabuły po Dolinie Mroku i tak stracisz bezpowrotnie całą zarobioną forsę (jednorazowo, na szczęście), więc wstrzymaj się z większym handlem. Po tym zabierz się z tym całym szpejem na Bagna poprzez przewodnika. Jak ci się poszczęści, to zgarniesz ok. 50 tysięcy.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez CzechovWolny w 09 Kwi 2014, 19:31

Pangia napisał(a): Jak ci się poszczęści, to zgarniesz ok. 50 tysięcy.

To chyba z modem CDminestudio. (SGMM) Nie przypominam sobie, by handlarz CS miał takie dobre ceny.

Z "dużymi" transakcjami poczekaj do 23.00 po czym za szczeliną przy której siedzi dziki napr widać takie pomieszczenie. (chowasz się tam w czasie emisji np.) i tam stoi z latarką koleś z wygenerowanym nickiem
po prostu stoi więc go rozpoznasz. Chyba możesz mu sprzedać bronie, ale nie jestem pewien
Awatar użytkownika
CzechovWolny
Stalker

Dołączenie: 02 Sie 2012, 08:05
Ostatnio był: 24 Lut 2023, 23:28
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -6

Postprzez Pangia w 09 Kwi 2014, 23:02

CzechovWolny napisał(a):Z "dużymi" transakcjami poczekaj do 23.00 po czym za szczeliną przy której siedzi dziki napr widać takie pomieszczenie. (chowasz się tam w czasie emisji np.) i tam stoi z latarką koleś z wygenerowanym nickiem
po prostu stoi więc go rozpoznasz. Chyba możesz mu sprzedać bronie, ale nie jestem pewien

Ma limitowaną forsę, więc niespecjalnie się opłaca.
CzechovWolny napisał(a):Nie przypominam sobie, by handlarz CS miał takie dobre ceny.

Jeśli przytaszczysz każdą broń, jaką tam znajdziesz, to taki zarobek jest absolutnie osiągalny.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez DiegtiariowTM w 18 Kwi 2014, 19:18

Ja na twym miejscu nie sprzedawał broni ponieważ po powrocie z doliny mroku zostaniesz oskubany z pieniędzy i ekwipunku. Ekwipunek odzyskasz ale kasy nie. Więc nie sprzedawaj narazie dopiero po tym jak odzyskałeś eq i jesteś w agropromie to sprzedaj.
Awatar użytkownika
DiegtiariowTM
Tropiciel

Dołączenie: 18 Cze 2013, 07:06
Ostatnio był: 01 Lut 2023, 17:07
Miejscowość: Tomaszów Mazowiecki
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 43

Postprzez Krzyk19 w 18 Kwi 2014, 20:33

Najlepiej całą kasę, dosłownie wszystko wydać przed wejściem do tej piwnicy. Może na kombinezon SEVA, Grozę lub Vintoreza. Byle by tylko te pieniądze nie wylądowały w kieszeniach tych ***** bandytów. A sprzęt można wrzucić do schowka, który jest bardzo blisko tego miejsca.

Co do towarów to trzeba zabierać te najlepsze i najdroższe bronie. Handlarz dający najwięcej to Sziłow(stalkerzy).
Krzyk19
Tropiciel

Dołączenie: 25 Sty 2014, 19:48
Ostatnio był: 02 Sty 2018, 11:38
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 53

Postprzez Pangia w 18 Kwi 2014, 20:39

Krzyk19 napisał(a):Handlarz dający najwięcej to Sziłow(stalkerzy).

Guzik prawda, najwięcej daje docent Susłow na Bagnach, zwłaszcza jeśli masz dobrą reputację u Czystego Nieba.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez DiegtiariowTM w 19 Kwi 2014, 09:09

Co do tego który handlarz daje najwięcej kasy za sprzęt to Susłow przy dobrych stosunkach z CN daje ciepłą sumke.
Awatar użytkownika
DiegtiariowTM
Tropiciel

Dołączenie: 18 Cze 2013, 07:06
Ostatnio był: 01 Lut 2023, 17:07
Miejscowość: Tomaszów Mazowiecki
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości