Gdy zalałem te podziemia w Agropromie ( nie wiem czy dobrze napisałem ) poszedłem po nagrode do dowódcy frakcji powinność, przy tym od razu do nich dołączając, z tego co później się dowiedziałem, to on powinien po ten misji mnie zapytać czy nie chciałbym jeszcze czegoś wykonać, tyle, że nic takiego nie było, tylko nagroda, dołączenie i tyle.
Jest możliwość wzięcia następnych zadań od dowódcy i drugie pytanie, co można poradzić na te misje w agropromie typu pomóż się przedostać, zlikwiduj nieprzyjaciela w jakiejś tam strefie? To wygląda tak, że mam znacznik misji pobocznej pomóc czy coś tam, lece w te miejsce, a tam stoją tylko stalkerzy z wyciągniętymi karabinami i czekają na nie wiadomo co, a w pobliżu wrogów nie ma... Aktualnie mam problem z tymi dwoma misjami pobocznymi, pomóż się przedostać ( koło tej jamy co wchodziłem do podziemi ) nie ma żadnych potworów więc nie wiem jak pomóc i drugie, zlikwidować wrogów koło przejścia na wysypisko ( też nie ma ) w pobliżu byli bandyci, a dokładniej w tunelu ( na mapie byli dosyć blisko, także i ich załatwiłem ale to nic nie pomogło )
Tak więc jakieś rady co do tego długiego nudnego tekstu który napisałem?