Na początek to się przywitam jako, iż to mój pierwszy post na tym forum.
Przejdźmy do rzeczy: jak każdy wie, od osobnika oznaczonego na mapce w lewym górnym rogu taką jakby obwódką można czasami dostać jakieś zadanie (na każdą lokację jest kilka tych zadań). Problem polega na tym, że mogę mieć tylko jedno takie zadanie. No i tu jest problem, bo chciałem zrobić parę bonusowych zadań dla bandytów (jak ostatnio tak zrobiłem, to w podziemiach Agropromu mogłem sobie spokojnie przejść, bo bandyci byli neutralni), a zostało mi do zrobienia zadanie z "Trofiejnym AKM 47-2", którego wolałbym sobie (z wiadomych przyczyn) zachować. Więc pytanie brzmi: czy jest jakiś mod, który pozwoli na otrzymanie więcej niż jednego zadania dodatkowego, czy muszę się wrócić do bazy stalkerów w Kordonie i ubić zleceniodawcę (o ile to nie spowoduje, że AKM wyparuje z mojego ekwipunku)?
EDIT: Heh... Po prostu Stalker nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Zostawiłem broń w skrzynce w bazie Wolności koło wujka Jara, a gdy już zbierałem się do utraty ekwipunku z misją "Dogoń Kła", wywaliło mi, że zadanie się nie powiodło. Wracam, a tam AKM sobie spokojnie leży i czeka na dogodny moment do użycia. Choć trochę się, przyznam, zdziwiłem, bo w końcu stalker, który mi zlecił to zadanie siedział cały czas w bazie w Kordonie (i w dodatku, o ile pamiętam, miał na sobie egzoszkielet, więc nie był kandydatem do szybkiej śmierci). Tak czy siak problemu już nie ma. Wybaczcie za bałagan. Życzę miłego dnia.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!