coś dziwnego z obrazem

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: coś dziwnego z obrazem

Postprzez Wheeljack w 10 Mar 2012, 12:42

A jaki patch?

I warn za pkt 2 regulaminu.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 10 Mar 2012, 13:52

Czy oryginał czy wersja "pożyczona" to i tak by był ten sam babol (śmieszą mnie czasem te wnikliwe zwalania na piraty byle posta nabić) :D Co do samej gry to masz ją zawieszoną czy ścieżka dźwiękowa cały czas jakby się odbywa? Może masz zwykłego freeza bo gra o coś tam prosi lecz nie wyszło na pulpit i wciąż słychać powtarzające się dźwięki? Ja bym ci poradził stery zaktualizować wszystkie + paczyk najnowszy czyli 1.5.10 no i niestety grę od nowa... Myślę że już takiego czegoś nie uświadczysz bo ja początkowo grałem na 1.5.05 a potem na tym co podałem i wcale nie było żadnego czarnego obrazu w tym miejscu. Moja rozgrywka w CS nawet byłą bardzo stabilna co pewnie się też na konfigurację komputerów przekłada.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez kubekpop w 10 Mar 2012, 14:04

Albo starsze stery. Ja teraz muszę instalować stare stery od grafiki, bo mi ciągle w S.T.A.L.K.E.R.ze freezuje. Niby bios pisze, że overclocking failed, ale na starszych sterach nie było żadnych freezów nawet z mocniejszymi modami.
Ale najpierw rzeczywiście najlepiej zainstalować najnowsze.
Awatar użytkownika
kubekpop
Przewodnik

Dołączenie: 05 Sty 2011, 20:56
Ostatnio był: 05 Lut 2020, 11:37
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 160

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości