BUG-Limans

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: BUG-Limans

Postprzez DanieLPanu w 23 Gru 2011, 18:12

Ok , zrobilem reinstalla , niby all ok , tyle ze nie ma save'ów , skopiowałem ten folder savedgames all które zrobiłem są , Czy istnieje mozliwosc bym jakos te savy "wrzucił" naprawda nie chcę zaczynac od samego począteczku :D
DanieLPanu
Kot

Dołączenie: 08 Gru 2011, 22:10
Ostatnio był: 31 Gru 2011, 12:26
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: BUG-Limans

Postprzez scigacz1975 w 23 Gru 2011, 19:15

Jak odpaliłeś grę po przeinstalowaniu to powinien być automatycznie nowy folder save utworzony. Wejdź teraz do folderu ze starymi save-ami zaznacz je wszystkie i skopiuj do tego nowego folderu save. Inaczej się nie da. Potem uruchamiasz grę i wczytujesz save - jak odpali na starych save-ach to git, jak nie to pech :wink:
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 11 Lis 2024, 01:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości