Problem z zadaniem od Wilka

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z zadaniem od Wilka

Postprzez Czechov w 08 Lis 2011, 19:07

Witam.Tak jak w temacie mam problem z zadaniem od Wilka w którym muszę pomóc stalkerowi o imieniu Włóczęga pokonać sforę ślepych psów.Gdy przychodzę na miejsce pytam się ''I co narwańcu znudziło ci się struganie bohatera?'' a on na to ''Zjeżdżaj! Sam pokonam wszystkie bestie już nie będą mnie nazywać kotem!''.No i czekam sobie na te całe ''bestie'' a tu nic nigdzie ich nie widać ani nie słychać.Proszę o pomoc!
Image
Podstawą szczęścia jest WOLNOŚĆ, a podstawą WOLNOŚCI odwaga.
Awatar użytkownika
Czechov
Kot

Dołączenie: 31 Gru 2010, 19:31
Ostatnio był: 01 Wrz 2022, 14:51
Miejscowość: Dolina Mroku
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 2

Reklamy Google

Re: Problem z zadaniem od Wilka

Postprzez diego3006 w 08 Lis 2011, 20:52

Weź wczytaj save jak jesteś koło tego chłopa powinno pomóc innego rozwiązania nie widzę chyba że skorzystasz z Moda Władca zony i sobie zespamujesz te ślepe psy ale nie wiem bo nigdy nie korzystałem z tego moda
:

Image
Awatar użytkownika
diego3006
Stalker

Dołączenie: 19 Gru 2009, 18:18
Ostatnio był: 09 Lis 2014, 19:47
Miejscowość: Pacanowo
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 29

Postprzez kis104 w 08 Lis 2011, 21:04

Też tak miałem . Wgl jak tak sobie mysle to mialem full bugow z ta misją, nie ważne ktory raz przechodzilem. Raz miałem tak jak ty, ale w końcu sie pojawily. Raz mialem tak ze nie wazne jak szybko przybiegne to i tak ginął. A raz miałem dobrze. Polecam wczytanie poprzedniego sejwa.
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy:
1.Zabić chimerę.
2.Przetrwać emisję.
3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Awatar użytkownika
kis104
Łowca

Dołączenie: 31 Maj 2010, 18:56
Ostatnio był: 17 Lip 2024, 18:33
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 43

Postprzez DanieK w 18 Lis 2011, 14:24

Jaka wersja gry?
Awatar użytkownika
DanieK
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2010, 21:42
Ostatnio był: 02 Maj 2013, 22:39
Miejscowość: Chełm
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 3

Postprzez shadow97x w 19 Gru 2011, 18:40

niedaleko jest martwe ciało żołnierza weź to ciało obok mutantów a gdy podejdą do ciała aby je ugryźć strzel do jednego i zaczną cie gonić podejdź do stalkera i zabij psy potem odprowadź stalkera do bazy (i tak zginie) :P .
Daj kozaka !!
shadow97x
Kot

Dołączenie: 17 Gru 2011, 15:10
Ostatnio był: 07 Gru 2012, 13:54
Miejscowość: Dolina Mroku
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Postprzez Wentix w 20 Gru 2011, 09:52

Miałem taki Bug i nawet miałem pokazane te ślepe psy na wzgórzu obok. Ale nawet jak zabiłem je na własną rękę to dostawałem komunikat, że Żółtodziób nie żyje. To kiepskie rozwiązanie ja bym radził wczytanie odpowiednio starego zapisu, albo wczytywanie najmłodszego i próbowanie do skutku.
S.T.A.L.K.E.R. to nie gra, to styl życia
Awatar użytkownika
Wentix
Stalker

Dołączenie: 04 Sie 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Cze 2015, 22:28
Miejscowość: Brwinów
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 11

Postprzez Elrath w 20 Gru 2011, 11:18

W tej misji wszystko rozchodzi się o kwestie szczęścia, bo jest tak zbugowana, że ręce opadają. :p
Sam męczyłem się długo z tą misją, ale po wielu próbach się udało. Po otrzymaniu zadania od Wilka ta 3 "osobowa" grupa mutantów pojawia się na mapie i zależy czy pójdą szybko do Włóczęgi czy może w zupełnie przeciwną stronę, więc musisz tam szybko biec. Można je zabić samemu, ale nie można oddalać się zbytnio od stalkera, bo on wtedy ginie, może być też tak, że strzelisz do jednego i uciekną do stacji pojazdów i może tam stalkerzy/wojskowi zabiją te psy i może misje zaliczy, musisz próbować.

No i jest też kwestia czy grasz na jakiejś starej wersji gry, albo z jakimś modem, który źle działa na np. u mnie random mod na 1.5.10 błędów dużo miałem.
Awatar użytkownika
Elrath
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2011, 18:39
Ostatnio był: 25 Mar 2014, 17:40
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości