Bug-Znikajace postacie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bug-Znikajace postacie

Postprzez choomik w 21 Sie 2011, 22:06

Witam!

Mam taki problem, że czasami przeciwnicy znikają jak do nich strzelam. Moja wersja gry to 1.5.10. Jak to naprawić?
Z góry dzięki za odpowiedź.

---

Problem zniknął sam, ale mam teraz inny problem. Nie mogę wczytać żadnego sejwa oprócz autosave, nawet jak wczytam autosave i zrobię jakiegoś nowego sejwa to później nie mogę go wczytać.

Uwagi moderatora:

Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim. - Wheeljack
choomik
Kot

Dołączenie: 21 Sie 2011, 22:02
Ostatnio był: 10 Sie 2012, 20:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Bug-Znikajace postacie

Postprzez StalkerCiastek w 22 Sie 2011, 21:56

A co się dzieje, gdy nie chce się wczytać? Błąd, wywala do pulpitu czy co?
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Re: Bug-Znikajace postacie

Postprzez choomik w 22 Sie 2011, 21:58

Czarne tło i widzę tylko kursor, grę muszę wyłączać przez menedżera. Właśnie zauważyłem, że błąd występuje na zapisach po tym jak wchodzę do piwnicy z PDA Kła, zapisy zrobione przed tym działają.

edit: Trochę kombinowałem i po zdobyciu PDA Kła poszedłem do Kordonu zrobiłem sejwa i on normalnie działa, ale jak próbuje wrócić na Wysypisku to właśnie wtedy występuje ten błąd, czarne tło i kursor. Nie wiem co z tym zrobić, reinstalacja gry nie pomogła. Ma ktoś jakieś propozycję? Czy jeśli zacznę grę od nowa ten błąd zniknie?
choomik
Kot

Dołączenie: 21 Sie 2011, 22:02
Ostatnio był: 10 Sie 2012, 20:24
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości