Wywalanie gry i problem z patchowaniem

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wywalanie gry i problem z patchowaniem

Postprzez Pyrokoro w 15 Kwi 2011, 18:55

Jakiś czas temu grałem w Czyste Niebo, gra śmigała bez zarzutów, posiadam wersję 1.5.04. Ponieważ musiałem przeinstalować sobie windowsa, save'y skopiowałem, po czym oczywiście wgrałem je na nowo zainstalowaną grę. Początkowo wszystko chodziło dobrze, później coraz częściej zaczeło mi stalkera wywalać do pulpitu, (bez żadnych komunikatów, po prostu się wyłączał) a teraz gra zupełnie stała się niemożliwa - jej wyrzuca ją dosłownie kilka sekund po wczytaniu save'a.

Pomyślałem, że może patche coś pomogą, jednak, gdy próbuję zainstalować którykolwiek z nich, wyskakuje mi komunikat:
http://img146.imageshack.us/img146/7959/errb.png

Dodam jeszcze, że korzystam z modu Sleeping Bag, ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.

Macie może jakieś pomysły, co na to wszystko poradzić?
Pyrokoro
Kot

Dołączenie: 15 Kwi 2011, 18:45
Ostatnio był: 17 Kwi 2011, 16:08
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wywalanie gry i problem z patchowaniem

Postprzez DanieK w 15 Kwi 2011, 22:27

Kolego, troszkę nie dobrze. Po reinstalacji Windowsa wszystkie gry (i nie tylko) nie są wykrywane przez system operacyjny. Owszem, są one zainstalowane, masz foldery z plikami itp., ale sam Windows ich nie wykrywa. Jedyną opcją będzie ponowna instalacja Stalkera, wtedy wgrywasz ponownie zapisy (tylko pamiętaj, że jeśli zapisy są z modami, to te mody muszą być zainstalowane, bo zapis nie ruszy). Zainstaluj patch 1.5.10, a zapisy (o ile dobrze pamiętam :D) będą kompatybilne.
Awatar użytkownika
DanieK
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2010, 21:42
Ostatnio był: 02 Maj 2013, 22:39
Miejscowość: Chełm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości