Nie lubią mnie wolnościowcy przy przejściu do Wysypiska

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie lubią mnie wolnościowcy przy przejściu do Wysypiska

Postprzez echelon w 08 Lut 2011, 22:33

Nie wiem czemu, ale nie lubią mnie wolnościowcy stojący przy przejściu z DM na Wysypisko, z tego przejścia bliżej bazy Wolności. Spokojnie mogę chodzić po całej DM i rozmawiać z każdym, a nawet przebywać w bazie i wykonywać zadania poboczne. Gdy dochodzę do przejścia to panowie stoją spokojnie, widzą mnie, a ja mam schowaną broń, ale gdy ich mijam i próbuję przejść na Wysypisko to zaczynają do mnie strzelać więc uciekam. Za pierwszym razem myślałem, że to jakiś skecz, że może bandziory przebrali się za Wolność czy coś i za pierwszym razem uciekłem, ale jak wróciłem do DM to wybiłem posterunek. Mimo to cała Wolność była do mnie nastawiona przyjaźnie. Za drugim razem jak opuszczałem lokację sytuacja na posterunku znowu się powtórzyła. Czy to jest jakiś bug?
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Reklamy Google

Re: Nie lubią mnie wolnościowcy przy przejściu do Wysypiska

Postprzez Szpagin w 08 Lut 2011, 22:45

Jaka wersja?
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Re: Nie lubią mnie wolnościowcy przy przejściu do Wysypiska

Postprzez per-kac w 08 Lut 2011, 23:03

To jest bug. Nie zrobisz nic poza paczowaniem. A ja miałem tak, że jak przechodziłem z Wysypiska do DM to zaczynałem w środku bitwy: z jednej strony bandyci a z drugiej Wolność. A ja po środku bez osłony żadnej... Jak zazcynałem strzelać do Bandytów to potem Wolność strzelała do mnie... Spaczowałem grę i jest git majonez ;)
Oni wszyscy są śmieszni, to Grzech jest jedyną słuszną drogą którą będe podążać aż do śmierci...
Awatar użytkownika
per-kac
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lis 2009, 17:50
Ostatnio był: 27 Cze 2011, 15:06
Miejscowość: Gdzieś w Zonie...
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 56

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości