Czyste niebo nie chce pomóc.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Czyste niebo nie chce pomóc.

Postprzez wwwdjkamil w 19 Sty 2011, 14:10

Nie dawno postanowiłem przejść Czyste Niebo po raz drugi, więc zacząłem nową grę i jestem na bagnach mam odblokować ścieżki do kordonu. Poszedłem do wskazanego punktu wybiłem renegatów i na znaczniku misji jest napisane: "Utrzymaj punkt do przybycia pomocy". No więc siedzę tam, czekam... czekam ... i czekam... patrze na PDA a tam żadna grupa wsparcia nie została wysłana, żadnych jednostek w ruchu po prostu nic się nie dzieje tak jakby olali to że mają tam pójść.

Druga sprawa jest taka że Czyste Niebo wysłało oddział żeby zajęli wieże tą obok Osady Rybackiej. Wysłali 4 ludzi 3 zginęło a jeden zaciął się i cały cza strzela a renegaci chodzą sobie i nie mają odwagi podejść tylko strzelają w kamień za którym się chowa :facepalm:

Jak mam ich zmusić żeby zajęli te bazę i odblokowało się przejście do kordonu, jak pierwszy raz przechodziłem grę nie było najmniejszego problemu.

Path 1.5.10
:

Ludzka ciekawość nie zna granic
Awatar użytkownika
wwwdjkamil
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2010, 22:40
Ostatnio był: 25 Lip 2024, 13:25
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Czyste niebo nie chce pomóc.

Postprzez Lucjusz w 19 Sty 2011, 14:27

Może przez to że ten koleś się zawiesił i nie mogą dojść do tego pkt. Ja tak kiedyś miałem, że czekałem aż przejmą inny pkt, który mieli po drodze i dopiero do mojego się ruszyli. Spróbuj wgrać sejwa sprzed tej zwiechy i przejmij z nimi najpierw tą osade rybacką a później dopiero odblokuj drogę do kordonu. A jak nie to przecież dopiero bagna, dużo nie stracisz jak zagrasz od nowa :wink:

P.S Według mnie to trzeba po prostu przejmować posterunki po kolei, bo jak idą oddziały frakcji do ciebie to nie ominą punktu zajętego przez innych tylko go zaatakują i tak sobie można czekać.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Adam w 19 Sty 2011, 14:31

Właśnie na takie problemy potrzebny jest Fraction Commander :D

Pobieraj, a nie zawiedziesz się ;)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez wwwdjkamil w 19 Sty 2011, 16:32

Nie, mam mod sleeping bag i to mi wystarczy.

Poszedłem do tej wieży wybiłem 2 pozostałych renegatów, wysłali oddział do kościoła (zajętego już wcześniej przeze mnie :/) następny oddział do polany między kościołem a Południowym gospodarstwem no i ostatni do owego gospodarstwa w którym zdążyli odrodzić się przeciwnicy :/ . Ostatecznie teraz jestem już w kordonie.

Dziękuje za szybką pomoc, pozdrawiam wwwdjkamil.
:

Ludzka ciekawość nie zna granic
Awatar użytkownika
wwwdjkamil
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2010, 22:40
Ostatnio był: 25 Lip 2024, 13:25
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości