Witam, do niedawna grałem na patchu 1.5.01 (wcześniej nie zauważyłem xD), ale z powodu występujących bugów byłem zmuszony zainstalować najnowszą łatkę - 1.5.10. Zacząłem więc grę od nowa i chodzi mi o pewien pancerz czystego nieba.
Problem polega na tym, że nie dostaję tej darmowej kamizelki ww. frakcji. Gdy grałem na niepatchowanej podstawce, to po odbiciu posterunku renegatów (tej przy wejściu do Kordonu), gdy wracałem do bazy CS'a do handlarza, dostawałem od niego kamizelkę CS-3 czy jakoś tak. Teraz gdy gram od nowa na najnowszym patchu, gdy po odbiciu posterunku poszedłem do handlarza dostałem tylko zapłatę pieniężną, żadnego kombinezonu mi dał. I teraz moje pytanko:
Czy tak miało być, że najnowszy patch usuwa ten pancerz na tym etapie gry, czy spotkał mnie jakiś niemiły bug?
Upewniam się tak dla pewności, bo nie chciałbym iść do Kordonu nieodpowiednio przygotowany.
--------
Przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz. Spytam tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu.
Proste pytanko: która strzelba jest lepsza, chaser 13 czy spsa? Pytam się, bo nie chciałbym niepotrzebnie wydawać kasy na ulepszenia dla słabszego shotguna. Obecnie mam chasera, ale jeszcze nie widziałem jak działa ten spsa-14 i nie wiem czy mam na niego czekać czy lepiej już ulepszać wyżej wspomnianego chasera. Aha i jeśli można to proszę o uzasadnienie dlaczego dana strzelba jest lepsza