Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Nic Ci się nie skasuje, bo save'y z patcha 1.5.05 (czyli tego, co Ty masz) działają z patchem 1.5.10. Możesz być spokojny. Patcha kopiujesz gdziekolwiek, choćby na pulpit, później go odpalasz, on wszystko sam instaluje i możesz grać.
Tam nie powinno być przypadkiem 1.5.10? (Być może rzeczywiście tak nazywa się ten patch, już tak dawno nie grałem w Czyste Niebo, że nie pamiętam, ale to raczej ta łatka). Jeśli nie jesteś pewny, czy ściągnąłeś dobrego patcha, to ściągnij TEGO, z downloadu stalker.pl.
masta napisał(a):No dobra stalker przestał działac dzięki. Mogę to jak odpatchować czy coś?
Może byś tak log'a dał? Co to znaczy "przestał działać"? Nie uruchamia się, sypie błędami, save'y się nie wczytują? Rozjaśnij trochę sytuację, z łaski swojej.