Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam wszystkich Jak w temacie nie mogę dołączyć do wolności, ich przywódca (nie pamiętam jak się nazywa) nie chce mnie przyjąć mówi tylko, że powie mi kiedy będę potrzebny ale na razie nie mogę się przyłączyć. A więc co mam zrobić?
No to połaź po zonie jakiś czas powinieneś dostać wiadomość że potrzebuje cię do jakiejś misji bodajże.Oczywiście mogę się mylić gdyż dawno nie grałem w Czyste Niebo
W tym sęk że łażę i to długo zrobiłem wszystko w agropromie potem obskoczyłem bagna ze wszystkich schowków nałaziłem się , ale jeszcze nad jantarem nie byłem spróbuje iść do doliny jeszcze raz. Przed pójściem na bagna byłem raz u wolności i nic.
to idziesz do doliny mroku i masz komunikat że mogą cię przyjąć. Po prostu musisz zrobić tą misję dla powinności żeby ciągnąć fabułę. Chociaż może dopiero jak wejdziesz na teren jantaru będą cię chcieli.
Za ten post Major_Buraczany otrzymał następujące punkty reputacji: