Bagna, problem z kontynuacją wątku głównego.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bagna, problem z kontynuacją wątku głównego.

Postprzez Houdini w 18 Lut 2010, 19:23

Witam. W queście głównym mam za zadanie odbić i utrzymać gospodarstwo południowe. Pogadałem z chłopakami z Czystego Nieba w cerkwi i poszliśmy ubić wrogów koło pobliskiego ogniska. Oni tam zostali a ja poszedłem oczyścić gospodarstwo południowe. Wybiłem wszystkich, stoję na czerwonym punkcie wskazującym na mapie i nic się nie dzieje. Trochę poczekałem, pokręciłem się po okolicy myśląc że może jacyś renegaci się gdzieś jeszcze zaplątali i już sam nie wiem czy coś robię nie tak czy to bug. Renegatów na mapie mam jeszcze w gospodarstwie na północnym wschodzie ale co ich zabiję to wracają. Gram na wersji 1.5.10.

Image

Image
Awatar użytkownika
Houdini
Kot

Dołączenie: 14 Lut 2010, 23:54
Ostatnio był: 20 Sty 2015, 09:31
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Bagna, problem z kontynuacją wątku głównego.

Postprzez bpSpb w 18 Lut 2010, 20:20

Wojna frakcji jest trochę zabugowana. Poczekaj, połaź po bagnach (da się tu znaleźć coś lepszego niż obrzyna i karabin myśliwski), napij się :wódka:. W końcu przyjdą. ;)
Cień Czarnobyla - Tu żołnierze, tam bandyci - wszyscy dobrać chcą mi się do życi.
Czyste Niebo - Wolność z Powinnością wciąż drą koty - czy ja nie mam nic innego do roboty?
Zew Prypeci - Jeszcze nie grałem.
Awatar użytkownika
bpSpb
Kot

Dołączenie: 13 Sty 2010, 22:19
Ostatnio był: 28 Mar 2016, 18:35
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301

Postprzez kris1275 w 18 Lut 2010, 21:21

Na mapce masz zaznaczonych stalkerów z Czystego Nieba.Przejdz sie do nich i sprawdz co tam się dzieje.
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Postprzez Houdini w 18 Lut 2010, 22:52

kris1275 napisał(a):Na mapce masz zaznaczonych stalkerów z Czystego Nieba.Przejdz sie do nich i sprawdz co tam się dzieje.

To poboczny quest, mam im przynieść amunicje do AK.

bpSpb napisał(a):Wojna frakcji jest trochę zabugowana. Poczekaj, połaź po bagnach (da się tu znaleźć coś lepszego niż obrzyna i karabin myśliwski), napij się :wódka:. W końcu przyjdą. ;)

Heh miałeś rację. Polatałem sobie po bagnach, wracam do wiochy a tam moi tłuką się z bandziorami. Dobiegam a tam wszyscy z Czystego Nieba dead, wtf sobie myślę znowu sam we wsi i nic się nie dzieję. Zostawiłem postać i postanowiłem czekać, po 15 min przyszedł kolejny patrol i rozwiązał mój problem.
Awatar użytkownika
Houdini
Kot

Dołączenie: 14 Lut 2010, 23:54
Ostatnio był: 20 Sty 2015, 09:31
Ulubiona broń: --

Postprzez olmk w 14 Paź 2010, 08:37

Mam pytanie odnośnie Bagien i czystego nieba.
Jestem w fabule na etapie przejścia do magazynów wojskowych za Striełokiem i jego grupą.
Ale jako że lubie sobie podróżować i zwiedzać, chciałem wrócić do bazy czystego nieba. Przybywam i patrzę, że do wioski rybackiej muszę dojść na piechotę i wybić mutanty które ją zajeły.
Niestety nie mam żadnego zadania na odbicie tej wioski i dlatego ludzie czystego nieba jej nie zajmują.
A więc jak dostać się do bazy Czystego Nieba?

modów brak, oryginał, patch 1.6.cos tam
Awatar użytkownika
olmk
Kot

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 17:21
Ostatnio był: 16 Paź 2010, 02:18
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Garin w 14 Paź 2010, 09:22

Musisz poczekaci oni maja troche powolne ruchy zanim zajarzą
Na jaki poziomie grasz
Silnik jest bogiem, prędkość nałogiem, turbo podstawą, nitro zabawą.

Daj KOZAK-a

Garin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Paź 2010, 17:29
Ostatnio był: 15 Paź 2010, 16:12
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: -1

Postprzez Axideus w 14 Paź 2010, 13:34

O ile pamiętam to jeśli masz kasę to każdy przewodnik Cię do bazy CN zaprowadzi. Co do odbijania osady rybackiej: Poczekaj aż się zmobilizują. Tak jak kolega wyżej doradzam cierpliwość. W CS wojna frakcji jest zabugowana i przez to trzeba wielokrotnie się nieźle wyczekać :| .
Image
Awatar użytkownika
Axideus
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lip 2010, 00:27
Ostatnio był: 21 Lis 2015, 17:08
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 46

Postprzez Garin w 14 Paź 2010, 15:46

Weź sobie odkrywaj schowki i zarabiaj kasę bo ci się przyda odejdź z tego miejsca i oni na pewno przyjdą musisz trochę poczekać dlatego radze oczyszczanie schowków na bagnach
Silnik jest bogiem, prędkość nałogiem, turbo podstawą, nitro zabawą.

Daj KOZAK-a

Garin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Paź 2010, 17:29
Ostatnio był: 15 Paź 2010, 16:12
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: -1

Postprzez olmk w 15 Paź 2010, 15:18

Problem rozwiązany. Przewodnk nie chciał mnie zaprowadzić do Bazy CN z powodu mutantów w wiosce rybackiej.
Poszedłem wybiłem moim kochanym SPAS wszystkie i juz przewodnik był chętny do współpracy.
Podejrzewam, że to samo jest z przewodnikiem koło domu leśnika. Jak wybije się mutanty w lesie to już skory jest typ do współpracy. dzisiaj to sprawdze.
Awatar użytkownika
olmk
Kot

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 17:21
Ostatnio był: 16 Paź 2010, 02:18
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości