Nie moge podniesc PDA z podziemi agropromu

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie moge podniesc PDA z podziemi agropromu

Postprzez SAFBOT1ST w 25 Wrz 2008, 18:46

Czy ktos mial tak, ze po ostatniej misji w Dark Valley odrazu poszed do flea market,
potem wyrzucil wszystko, schodkami w dol do piwnicy, napad bandytow, potem wziac PDA, schodkami w gore, zabrac swoje rzeczy i odrazu pojawia sie 1-idz do skrytki strieloka w agropromie, 2-odbierz lup bandytom, a jak doszed do agropromu to jego PDA wskazuje wpolzamknieta klape do podziemi, przez ktora nie da sie przejsc?
Jezu, a myslalem ze juz po patchu nr4 bedzie wszystko ok. To wlaze innym wejsciem kreconymi schodami w dol, zabijam bandytow w piwnicach podchodzie do skrytki strieloka gdzie lezy jego PDA i..... naciskam F i........ N I C.
I tak 10 razy
Awatar użytkownika
SAFBOT1ST
Kot

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 01:21
Ostatnio był: 04 Paź 2008, 20:59
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: PMm
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie moge podniesc PDA z podziemi agropromu

Postprzez Pathlogan w 25 Wrz 2008, 19:55

Bo nie musisz(nie możesz) go podnosić.Wystarczy tylko odsłuchanie wiadmości głosowej
Awatar użytkownika
Pathlogan
Stalker

Dołączenie: 12 Wrz 2008, 16:40
Ostatnio był: 27 Gru 2011, 15:27
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k

Postprzez SAFBOT1ST w 25 Wrz 2008, 20:18

Tzn juz raz tu bylem, jak przechodzilem gre na patchu nr3- bezskutecznie i byl komunikat itd wszystko poszlo gladko ale podziemia zaczynaly sie od misji zleconej od Powinnosci-tzn wchodilo sie przez nore. Komunikatu nie ma.
Wychodze z podziemi, nie bylo komunikatu a zabilem wszystkich bandytow i PDA znowu wsakzuje ten uchylony kanal.
Pomocy, chyba nie bede juz grac w stalkera bo nie ma sensu, skond gracz ma wiedziec co jest bugeim , a co porostu bardzo trudnym zadaniem?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

EDIT:
W bazie powinnosci sa drzwi zamkniete i nie moge wejsc do dowodcy ani mechanika, moze jak duty zleci misje w podziemiach to pojde dalej??? Nikt nie wie co tu robic? tak jakby mi nie zaliczylo ze przeszedlem "level" pt drak valley i garbage. Dodam ze mam zainstalowany travelfix, moze go wywalic?

Double posty nagradzamy pewnym fajnym przyciskiem "Przyznaj ostrzeżenie"... -S3
Awatar użytkownika
SAFBOT1ST
Kot

Postprzez R3clus3 w 25 Wrz 2008, 21:23

Być może ten plik jest problemem. Ja na szczęście grając nie miałem żadnych problemów z misjami , choć czytałem wiele postów , w których było , że nie które misje się "psuły" co uniemożliwiało wykonanie misji...
R3clus3
Kot

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 14:31
Ostatnio był: 27 Paź 2008, 08:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez SAFBOT1ST w 25 Wrz 2008, 22:50

masz na mysli "uniemozliwielo jakiekolwiek granie w ta cholerna gre zza BUGA".Travelfix wywalilem, cofnolem sie w sejwach i zmarnwoalem 6 godzin. Poco? Grafika +10, Klimat+20, Kod -1000.
Awatar użytkownika
SAFBOT1ST
Kot

Postprzez R3clus3 w 26 Wrz 2008, 14:38

no zza Buga ... to teraz wiemy czemu tyle bugów w grze :P

Moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne. Następny taki post nagrodzę warnem. -S3
R3clus3
Kot

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 14:31
Ostatnio był: 27 Paź 2008, 08:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Witek w 16 Lip 2009, 00:09

Też mam problem z tą misją. Gdy podświetla mi się PDA do odsłuchania i naciskam F to kompletnie nic się nie dzieje. Całą misję zaczynałem dwa razy (i to dużo wcześniej, bo od zadań związanych z głównym wątkiem dla Wolności) i za każdym razem to samo. Oczywiście mam oryginalną polską wersję gry, do tego z patchem 1.5.10 oraz
trzema modami: na muszkę i szczerbinkę pistoletów, śpiwór oraz udźwig 500 kg. Jakieś pomysły, rady, sugestie?

EDIT:

Znalazłem rozwiązanie. Wyrzuciłem wszystkie mody i zacząłem grać od nowa. Okazało się, że wcześniej wchodziłem na teren agropromu po przez przejście za cmentarzyskiem maszyn, jednak w czystej wersji to przejście nie działa, a wchodząc innym zadanie ze schowkiem się zmienia. Ciekawe, który mod tak nabruździł, może ten na śpiwór, w końcu 20MB na sam śpiwór to trochę dużo...
Witek
Kot

Dołączenie: 05 Paź 2008, 19:13
Ostatnio był: 31 Paź 2016, 14:42
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Obokan

Postprzez olmk w 12 Paź 2010, 12:31

Szybkie pytanie
W jednym z postów wspomniano o napadzie bandytów w podziemiach Pchlego Targu. Odzyskałem graty od razu oprócz kasy. Czy mogę odzyskać rubelki?
Nie mam adnych modów. Nie uznaję takich "dodatków".
Awatar użytkownika
olmk
Kot

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 17:21
Ostatnio był: 16 Paź 2010, 02:18
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez MatrixSTR w 12 Paź 2010, 16:24

nie można
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości