Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Gdy jestem gdziekolwiek w czerwonym lesie, gra się zcina i nie mogę grać dalej, muszę wyłączyć grę. Pobrałem najnowszego patcha i nic. Próbowałem usuwać stare savy ale nic. I gdy wyłączam grę jest napisane że XrEngine przestał działać. Jeszcze nigdy nie podawałem loga więc nie wiem czy coś tam nie tak oraz podaję w spoilerze żeby nie zaśmiecało strony
1. Odinstaluj grę, i potem jeszcze wyrzuć ręcznie folder z grą, i wszystkimi zapisami. 2. Usuń Stalker-shoc z folderu Shared_documents. 3. Zainstaluj grę, tyle że jakoś inaczej nazwij folder. 4. Spróbuj zagrać (powinno działać). 5. Zainstaluj patche, po kolei do najnowszego.
Ta gra jest zarypana bugami, więc się nie dziw... Zaktualizuj directx-a.
P.S. Na starym kompie też miałem taki problem i jedynym rozwiązaniem było, to czy miałem szczęście czy nie... raz wywalało a raz normalnie mogłem przejść.