Zauważcie jak chimera jest rozwalana na obydwu filmikach, rozwala się na te same kawałki mięsa, to obydwa filmiki jakiegoś kolesia, który ma zdolności do tego, bo całkiem nieźle wyszło.
Na początku też myślałem, że ten drugi filmik, to jakiś trailer, i dałem się nabrać jak dziecko, ale nawet nieźle wszystko wyglądało, fabuły tam nie było przedstawionej, ale można by się było domyślić, że po całych zdarzeniach, jakaś grupa powstała, która zanim wbiła do zony, została przeszkolona, i wbija jakiś wielki oddział strzelców, i niszczą wszystko co się rusza (coś w podobie jednej opowieści w PDA z cienia, w jakimś modzie, że 1000 żołnierzy z ciężkim sprzętem ruszyło na NPP, i wszyscy pozdychali, bo nie byli przygotowani).
Mam tylko nadzieje, że będzie tak klimatycznie jak w SoC, czyli stare fajne PDA, z historyjkami dla dzieci, które można sobie poczytać, ranking, kontakty... itp.
Ale pewnie GSC znowu zrobi coś innego, w każdym razie, jeśli będzie tak jak CoP ( w sensie grywalności ), to niech robią co chcą, bo w CoP można grać i grać, a i tak się nie nudzi.
Jeżeli już bawimy się w wklejanie linków to:
http://www.youtube.com/watch?v=sYD3AQ0W ... re=relatedWiem że to alpha, ale jeżeli tak zrobią stalkera 2, to było by zarąbiście.
Co do loading screena, wolałbym żeby nawet 10 minut był loading screen, niż żeby mi doczytywało w locie, np. w ShoC w barze, zawsze zanim przeszedłem przez posterunek, to są psy, i jak tam potrafiło sciąć na nie których modach, to po ścięciu wszystkie pieski już grzecznie były przy nogach, ale jako że to zona, to od razu gleba, i load.
W CoP, jest jeszcze inaczej, mam serie ścinek, ide, ścin, ide, ścin, stoje, ścin, po ścinie słysze jak bohater dyszy z braku sił.