Kahitan napisał(a):[...]Mógłby być quest w którym go dostajemy ale musielibyśmy kupować lub robić tam powiedzmy ogniwa elektryczne po to aby jeździł. Oto mój pomysł
Iceformen napisał(a):Auta i kradzieże w stylu gta ? Dajcie spokój... Ta gra to ma mieć klimat a nie jeszcze drive by ...
Kahitan napisał(a):Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał ale w Ziewie Prypeci na końcu dowiadujemy się że Kardan i ten drugi (Putin ? ) pracowali nad pojazdem zdolnym do pracy w Zonie, więc... Mógłby być quest w którym go dostajemy ale musielibyśmy kupować lub robić tam powiedzmy ogniwa elektryczne po to aby jeździł.
Oto mój pomysł
Pijawol napisał(a): [...] Wg mnie przydałby się Quest "skradankowy" w którym byśmy musieli gdzieś się cichaczem podkraść, ukraść coś i uciec. Bez walki.
PMG napisał(a):Sądzę, że S.T.A.L.K.E.R. to gra nastawiona bardziej na walkę "pełną siłą", niż na skradanie się i ciche załatwianie spraw.
PMG napisał(a):A swoją drogą chciałbym spotkać postaci z Zewu Prypeci i pozostałych części. Ciekawie by było, gdybyśmy spotkali Wano na czele oddziału badaczy, lub Zulusa przy Elektrowni Jądrowej (kto grał w CoP, ten wie o co chodzi). Dobrze by było, gdyby fabuła nawiązywała także do takich postaci. Nie jakaś całkowicie inna Zona, w której trzeba odnajdywać się na nowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Imienny oraz 4 gości