Siemanko...wow dawno mnie tu nie było
! Miło wrócić w stare progi
. A tak co do coop-a...to w sumie czemu nie. Co prawda mało która gra utworzyła go na przyzwoitym poziomie i tutaj byłby z tym problem. Co-opa w singlu nie widze, to bezsens faktycznie. Może jakieś główne zadania jak np. z Cieniu wejście do Prypeci, czy wejscie do Elektrowni to wtedy można by robić co-opa na 4 graczy. Wchodzimy, czyścimy i jest po zadaniu, load następna misja. To jest chyba jedyna wersja jaka mogłaby powstać. Bo co do tego jakby mi się marzyło...to można by długo. Faktycznie najfajnieszy byłby co-op freeplay. Startujemy w lokacji początkowej (Kordon, Skadowsk, gdziekolwiek) i robimy co chcemy w czwórke. Ale takim już w ogóle wymarzonym
...który raczej...ba nawet napewno nie powstanie (przynajmniej szybko) to byłby taki masowy otwarty multi...coś ala te internetowe gierce (Boże wybacz za porównanie- Tibia). Masz swojego stalkera, otwarty świat, inni gracze też grają, łączą się w frakcje etc. etc...nawet byłoby rozwiązanie z disconectem...idziesz spać na sen wieczny w bazie
...dobra dobra wiem, przepraszam, ale pomarzyć można
. Jeśli taki co-op powstanie w ogóle dla FPS'a a już najlepiej dla Stalkera...to nie wiem, ale chyba pójde kupić drugi raz Stalkera i złoże w podziękowaniu na ołtarzu. Choć pewnie przez taki co-op to ja bym stracił sporo z życia rzeczywistego