przez thebesciak125 w 29 Sty 2011, 19:41
Raczej totalnym nieporozumieniem z ich strony było by przywracanie większości starych lokacji z alph (typu deadcity,generatory,stare wysypisko itp. ) wiedząc doskonale co szykuje ekipa dez0wave, przecież niewielu by chyba chciało nagle mieć zaserwowane znowu odgrzewane kotlety, gdzie wiadomo że to wszystko znajdzie się przecież w LA.
Z tego co napisali na facebooku to szykują coś raczej zupełnie nowego, ma być Czarnobyl 2 czyli Oko Moskwy (mam nadzieje że tym razem pełną gębą a nie żenująca miniaturka rodem z CS <lol> do której nawet nie dało się podejść ), a jest co zrobić gdyż prawdziwy teren wokół anteny to było zamknięte miasteczko dla żołnierzy i ich rodzin (około 1000 osób) z kompleksem podziemnym i wieloma budynkami, co widać na fotkach, więc można z tego zrobić faktycznie jedną lokacje z podziemiami.
Do tego fajnie by było jakby dali "KOŁO" czyli stacje antenową Krug,dlatego iż w realu jest ona w odległości około 2 km od anteny, i jak dla mnie to tą lokacje powinni dać dopiero w drugiej części właśnie a nie tak z dupy wrzucić do zatonu, co nijak ma się do rzeczywistego jej położenia (choć nie powiem bo misja wytrucia pijawek i w ogóle mi się bardzo podobała), jednak porozrzucanie i oddzielenie tego że albo KOŁO albo antena jest dla mnie bez sensem, i nie sądze że KOŁO znajdzie się w drugiej części , bo pewnie uznają to znowu za odgrzewanego kotleta, a tak naprawde to koło służyło do weryfikacji odczytu z anten więc w realu jedno bez drugiego nie mogło istnieć, zatem żeby po prostu myśleli o sensownym odwzorowaniu, a nie porozrzucali związane ze sobą blisko obiekty po różnych częściach. (mam tu na myśli właśnie KOŁO i Anteny).
Tak samo nie wiem co mam rozumieć poprzez to że akcja będzie sie rozgrywać w trójkącie między NPP,Czarnobylem 2 i Czarnobylem (nie wiem co rozumieją przez "Czarnobyl", jeśli samo miasteczko Czarnobyl to jak dla mnie będzie to nieporozuma, jeśli zaś oprócz niego miała by być inna części Prypeci od tej z Zewu, to jestem za).
Pozdro