przez rafallpfan w 14 Sie 2010, 09:09
Jak dla mnie to porażka taka "mulit-konsolowa gra" miejmy nadzieje, że nie będzie się dało całego Stalkera z nożem w łapie przejść.
Cryengine też ssie. W ogóle nie pasuje takie coś do zony, za bardzo kolorowe ffffuuuu.
Liczmy na levele z alph. I po namyśle jednak nie chciał bym jednej całej mapy zony. Coś ala Far Cry 2.
GameStar nr5 Odnośnie silnika. "Dla każdego odłamka wybuchającego granatu wyznacza indywidualną trajektorię lotu. Mogą one razić przez przeszkody, na przykład cienkie deski drewnianych drzwi. Silne wybuchy będą zostawiały trwałe ślady w otoczeniu, zniszczą i przesuną pobliskie przedmioty przez co pole bitwy może znacznie się zmienić" i jeszcze takie marzenie "Aby zobaczyć chociaż małą część z zapowiadanych atrakcji potrzebny będzie komputer z pracesorem 600MHz, 128 RAM oraz GeForce 2. To minimalne wymagania Rekomendowana konfiguracja to procesor 1GHz,256RAM i GeForce 3. Silnik graficzny został pomyślany tak, aby dostosować efekty do możliwości komputera, a przez to zapewnić płynność gry" xD
A tak na poważnie mam nadzieje, że u mnie na 2x2,5 GHz, 2 GB RAM i GeForce 8600 GTS nie będzie pokazu slajdów i żebym w ogóle to u siebie odpalił.
Obrany cel - narodowe dążenia
By ziścił się sen tego pokolenia
Obrany cel - Wielka Polska na wieki
Pod znakiem falangi po wolność idziemy!
----------------
Początek nowej ery, matoły i komputery-Miodowe Lata, Karol Krawczyk