Ehh... no w moim przypadku ostatnie patche nie dały rady z shaderami. Wiadome najbardziej zabugowane zadanie jestem w stanie ruszyć, to znaczy mogę już otworzyć drzwi- czy dalej pójdzie już bez większych komplikacji to się okaże w praniu. Żeby znowu nie uruchamiać gry za którymś losowym razem usunąłem pamięć podręczną w ustawieniach steam, i zresetowałem to samo w apce od sterowników AMD. Gra uruchomiła się bez shaderów na wejściu, zrobiła to w jakąś minutę po wczytaniu gry. Trochę jest to zawód, nie powiem, w 2024 roku życzyłbym sobie i Wam bezobsługowego uruchamiania gier- bez konieczności jakiekolwiek dodatkowego klikania czy modowania
Czas usuwania jakiś konkretnych plików w ukrytych folderach czy szukania fixów na forach i grupkach (w tak błahych sprawach) powinien już jakiś czas temu minąć bezpowrotnie.
Adik napisał(a):Cześć,
Mam pytanie czy ktoś gra na procku i7-9700K nie podkręcanym ? I jak gra działa ?
Na tym CPU i całym Twoim PC gra powinna chodzić z FG i DLSS/TSR bez najmniejszego problemu na wysokich ustawieniach. Na moim słabszym kompie gram w wysokich z FG i TSR w trybie quality- średnio 70 kl/s. nie licząc obozów. Gra ma swoje "anomalie", faktycznie może działać różnie, ale trochę powątpiewam w rzekomo dość częste bardzo niskie FPS na stostunkowo mocnych piecach. Zwłaszcza po tym ilu widziałem ludzi z różnych państw na grupce na fb, którzy nie wiedzieli że trzeba frame generation włączyć. Nawet tacy co o upscalerach nie słyszeli się znajdują. Daj potem znać, powinno chodzić bardzo dobrze
Canarino napisał(a):Czy to prawda ,że w Rostoku jest jakiś handlarz, któremu można sprzedać oznaczoną czerwonym symbolem uszkodzoną broń?
Co do handlarza
Natomiast musisz wiedzieć że sprzedaż broni nie jest jedyną, ani konieczną do wykonania opcją żeby zarobić sporo kuponów. Można tak zarabiać, ale nie jest to niezbędne. Tak, naprawa zniszczonej broni w celu dalszej sprzedaży będzie w chyba w znakomitej większości nieopłacalna