Tylko nie wrzucajcie tutaj żadnych spoilerów - od tego będzie dedykowany temat!
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
adin napisał(a):Robię popcorn i czekam na spazmy a'la CP2077
To samo u mnie Choć bardzo się cieszę z jednoczesnego powrotu do Zony i na to forum ze starymi wygami, to nieco wstrzymam się z ogrywaniem przygód Skifa przez jakiś czas, pomny swoich doświadczeń i mimo wszystko zniesmaczony nadmuchaną banieczką, każącą wierzyć w cuda. Poczekamy, zobaczymy, a przede wszystkim Remember, No Preorders
"Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury" - Opis Burerów.
Witam po długiej nieobecności, cieszę się, że nareszcie wracamy do Zony i naszego forum po takim czasie, pomijając niezadowolenie niektórych co do trailerów, to po obejrzeniu gameplayów to jest dokładnie to czego oczekiwałem. Nasz STALKER w nowym papierku, jedyne o co się martwię to czy RTS 2070s pociągnie mi to . Mam nadzieję, że nie modderzy będę mieli też taką samą swobodę jak przy starych częściach.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Przyznam, że pomimo tych wszystkich czarnych chmur, które wiszą nad premierą, obudziłem się dzisiaj z entuzjazmem, który z powodu gry ostatnio czułem chyba w na początku studiów. Paczka w drodze, mam nadzieję, że u pozostałych podobnie i nie będzie opóźnień.
Serdeczna prośba o niepsucie innym zabawy i piętnowanie przejawów spoilerowania. Dajmy się sobie jak najbardziej nacieszyć gierką, po tych wszystkich latach na to zasłużyliśmy.
Od spoilerów jest już osobny temat i zostanie otwarty po 17. Będzie można tam gadać bez przeszkód.
W ogóle to nie mogłem wczoraj zasnąć i czułem podekscytowanie porównywalne do tego, które czułem dzień przed wigilią za dzieciaka. Do mnie już dotarła Edycja Ostateczna więc niczego więcej nie potrzebuje. Oby o 17 serwery podołały, bo bym chciał przed 20 już grać. A w czasie ściągania wpadnie drzemka regeneracyjna, żeby można było grać do rana.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Do mnie też paczuszka dzisiaj dotrze , ale z instalacją poczekam na nowego kompa, żeby sobie nie psuć rozgrywki. Trudno uwierzyć, że przed świętami znowu będę sobie biegał po zonie, ale odmienionej.