tom3kb napisał(a):@edit kow3k edytował swoją odpowiedź więc w sumie moja też bez sensu.
Bo źle przeczytałem i zrozumiałem jakby po latach siedzenia na X-Rayu bez problemu robili coś w UE5 Jednak modowanie na X-Rayu gdzie wrzuca się mody low-poly (jak na te czasy), a UE5 gdzie modele w S2 to skany 3D to spora różnica. Ktoś z was zna ogromne mody na miarę Lost Alphy czy Kronik Myrtany do nowoczesnych gier?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
@kow3k Zależy do jakich gier. @Józio Jak nie będzie miała dużych modów, a tylko tysiące skórek do kałasza to już po grze, znaczy się może być nawet super grą ale jak już było pisane wcześniej. Przejdziesz i zapominasz jak dziesiątki innych gier, które ograłeś.
Za ten post tom3kb otrzymał następujące punkty reputacji:
Przecież napisałem - nowoczesnych. Pokaż mi taki mod na poziomie Lost Alphy do współczesnej gry.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Z ciekawości spytam jak wam się widzi lampka z najbogatszego preorderu? Na obrazku wygląda git ale w realu czy nie będzie to szajs z plastiku i aluminium po puszce piwa? Zestaw z figurką to może bym łyknął ale ponad 7 stów za plecak, który mi jest potrzebny jak ku*wie majtki i potencjalnie dziadowską lampkę to marny deal
Mam tą samą rozminę, o tyle dobrze że to będzie tylko w sklepach to masz szansę się temu przyjrzeć. Gorzej jak to popakują tak, że za bardzo sobie nie pomacasz cudów i tak bym nie oczekiwał, na pewno w lampce będzie artefakt tzw. Chinesium. Mocno niestabilny, dużo zależy od szczęścia. Sam z ciekawości obejrzę, a czy kupię? Zobaczymy.
S2 można zamówić na GOG-u co na 99% znaczy, że od premiery nie będzie żadnych zabezpieczeń anty-pirackich